Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Відбулось засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Переглядів: 2567
22.10.2018 - 14:38

20.09.2018 о 14.00 в приміщенні адміністративної будівлі Бахмутської  міської ради відбулось засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

І. Про стан та перспективи погашення боргів перед бюджетом Пенсійного фонду України підприємства ПОГ «Артемівське УВП «Зоря» УТОС.

ІІ. Про виконання протокольних рішень засідань комісії:

- від 19.07.2018 щодо підготовки інформації по заборгованості зі сплати ЄСВ по СПД Фісун Л.В;

- від 21.06.2018 щодо розроблення та узгодження з Бахмутсько-Лиманським об’єднаним управлінням ПФУ Донецької області графіку погашення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій по підприємству ПАТ «Макіївський завод металоконструкцій».

ІІІ. Про розгляд пропозицій Бахмутського Управління ГУ ДФС у Донецькій області та Бахмутсько-Лиманського  об'єднаного  управління Пенсійного фонду України Донецької області щодо погашення суб’єктами господарювання м.Бахмут заборгованості по пільгових пенсіях та зі сплати ЄСВ (перелік додається).

Останні статті на сайті