Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 56 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

У Бахмуті облаштовують нове приміщення для комітету мікрорайону «Цветмет»

Переглядів: 812
22.10.2018 - 13:07

22 жовтня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу виїзну нараду з представниками служб міста за адресою Зелена 35, де в перспективі планується облаштування нового приміщення для комітету мікрорайону «Цветмет».

Бахмутський міський голова ознайомився з поточним станом приміщення, обговорив з представниками міських служб питання підключення комунікацій до будівлі, ремонту приміщення та благоустрою прилеглої території.

Також в ході наради було обговорено питання облаштування робочих місць для прийому платежів комунальними службами для зручності мешканців мікрорайону.

Кошти на облаштування приміщення будуть залучені за підтримки Агентства ООН у справах біженців та за рахунок коштів «Бюджету участі» Бахмутської міської ради в якому одним з переможців визначено проект "Затишок і комфорт" з ремонту приміщення квартального комітету мікрорайону «Цветмет».

У Бахмуті облаштовують нове приміщення для комітету мікрорайону «Цветмет»У Бахмуті облаштовують нове приміщення для комітету мікрорайону «Цветмет»У Бахмуті облаштовують нове приміщення для комітету мікрорайону «Цветмет»У Бахмуті облаштовують нове приміщення для комітету мікрорайону «Цветмет»У Бахмуті облаштовують нове приміщення для комітету мікрорайону «Цветмет»У Бахмуті облаштовують нове приміщення для комітету мікрорайону «Цветмет»У Бахмуті облаштовують нове приміщення для комітету мікрорайону «Цветмет»

Останні статті на сайті