Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Урядовий портал

Центр зайнятості приймає бахмутських школярів

Переглядів: 2213
19.10.2018 - 14:12

З нагоди проведення 18 жовтня Європейського дня боротьби з торгівлею людьми фахівці Бахмутського міського центру_зайнятостізапросили до себе учнів восьмого та дев'ятого класів ЗОШ №3 м.Бахмут (колишньої школи-інтернату №1). Під час зустрічі школярі ознайомилися з видами торгівлі людьми, шляхами потрапляння до сучасного рабства, визначили категорії осіб, що знаходяться у групі ризику, проаналізували причини потрапляння людей в ситуацію торгівлі людьми, подивилися відеоролик відповідного спрямування.

Завідувач сектору профорієнтації Галина Сіддікі ознайомила школярів з послугами державної служби зайнятості для молоді, професіями, потрібними на ринку праці, ознайомила з величезним інформаційним ресурсом центру зайнятості профорієнтаційної спрямованості. Також старшокласники вчилися застосовувати формулу вибору професії «Хочу – можу – треба», користуватися «Барометром професій», мобільним додатком на андроїд «Центр профорієнтації». 
   Серед присутніх більшість дітей була з неповних родин, 1 – сирота. Саме ці категорії дітлахів потребують особливої турботи, теплого ставлення та соціального захисту, тому фахівці центру зайнятості щорічно проводять різноманітні профорієнтаційні заходи для дітей, які навчаються у цій школі.

Центр зайнятості приймає бахмутських школярівЦентр зайнятості приймає бахмутських школярів