Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Донецька обласна рада

Урочистий захід у Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва, присвячений Дню захисника України

Переглядів: 1200
17.10.2018 - 15:32

День захисника України — свято, що відзначається в нашій державі 14 жовтня в день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас із Днем Українського козацтва.

На виконання Указу Президента України, Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді Управлінням освіти ініційовано проведення масових заходів для майбутніх захисників у закладах позашкільної освіти міста.

У Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва відбулося святкування Дня захисника України. На захід були запрошені військовослужбовці, вихованці Центру, керівники гуртків, батьки. Лунали вітання та щирі побажання нашим землякам, які щодня захищають та ризикують життям заради нашої держави, нашого народу. Після перегляду відеоролика «Слава Україні!» вихованці відправилися до нижнього парку для участі у спортивних змаганнях із паркового орієнтування «Естафета мужності».

Вихованці артстудії «Натхнення» під керівництвом Наталії Кузнецової малювали разом із військовими символ України – калину. Дітки з керівником гуртка етномайстерні «Берегиня» Тетяною Лаптєвою виготовляли вітальні листівки.

Після закінчення змагань були підведені підсумки, визначені переможці, а  почесні гості - старший солдат Радіон Ковальов та молодший сержант Ігор Кулинич - вручили нашим переможцям грамоти. Змагання проходили в трьох номінаціях: «Новачки» - гуртківці початкового рівня навчання, «Аматори» - гуртківці основного рівня навчання та «Еліта» - вихованці, які відвідують гурток більше трьох років. Адміністрація Центру нагородила переможців енциклопедіями та солодкими призами.

Вітаємо переможців і призерів!

У номінації «Новачки»:

І місце  – Орлова Ірина, учениця 8 класу Бахмутської школи №5;

ІІ місце – Буцьківський Олександр, учень Бахмутської школи №24;

ІІІ місце – Абакумова Дар’я, учениця Бахмутської школи №12.

У номінації «Аматори»:

І місце – Штепа Аріна, учениця 5 класу Бахмутського НВК №11;

ІІ місце – Киян Іван, учень 4 класу Бахмутського НВК №11;

ІІІ місце – Василенко Анастасія, учениця 6 класу Бахмутського НВК №11;

У номінації «Еліта»:

І місце – Бритченко Валерія, учениця 7 класу Бахмутської школи №12;

ІІ місце - Ковган Аліна, учениця 7 класу Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського;

ІІІ місце – Третьяк Оксана, учениця 10 класу Бахмутської школи №12.

Святкові заходи до 14 жовтня – це данина любові та поваги до захисників Батьківщини. Вони пройшли насичено й цікаво, зарядили позитивним настроєм усіх учасників.

Урочистий захід у Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва, присвячений Дню захисника УкраїниУрочистий захід у Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва, присвячений Дню захисника УкраїниУрочистий захід у Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва, присвячений Дню захисника УкраїниУрочистий захід у Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва, присвячений Дню захисника УкраїниУрочистий захід у Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва, присвячений Дню захисника України