Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Донецька обласна рада

Заходи до Дня захисника України в Бахмутській школі № 5

Переглядів: 1942
17.10.2018 - 15:27

Протягом тижня у Бахмутській школі № 5 відбувалися заходи присвячені Дню захисника України.

Проведено виховну годину «Захисникам України присвячується», на яку було запрошено військовослужбовців 72 бригади. Під час заходу, учасниками якого стали учні 8 класу та класний керівник Тетяна Пузікова, військовослужбовці розповідали про найгарячіші події боротьби українського народу за свою незалежність. Школярі з цікавістю слухали розповіді й задавали питання військовим. У кінці заходу діти подарували гостям квіти, листівки й обереги, зроблені власними руками.

У цей день вчителі фізичної культури організували спортивні змагання «Богатирські ігри - 2018» між учнями 10 та 11 класів, де старшокласники змагалися у спритності, витримці та силовій підготовці.

У бібліотеці була представлена книжкова виставка «Слава українським воїнам».

Усі заходи, що пройшли в школі, сприяють вихованню в молоді найкращих якостей, головними з яких є любов до рідної землі, готовність боронити її, патріотизм.

Заходи до Дня захисника України в Бахмутській школі № 5Заходи до Дня захисника України в Бахмутській школі № 5Заходи до Дня захисника України в Бахмутській школі № 5Заходи до Дня захисника України в Бахмутській школі № 5Заходи до Дня захисника України в Бахмутській школі № 5

Останні статті на сайті