Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Зі святом сміливості, мужності та героїзму!

Переглядів: 950
17.10.2018 - 15:04

Цього тижня Україна готується відзначати важливе державне свято - День Захисника України. За підтримки Президента України масові святкові заходи проходять скрізь. Тож НВК №11 теж долучився до святкування цієї важливої дати.

Це свято переповнює всіх учнів та педагогів Бахмутського  НВК №11 духом перемоги, завзятості та патріотизму. Девізом цьогорічного заходу стали такі слова:

Шляхетного не підкупиш!

Мудрого не обдуриш!

Мужнього не залякаєш!

З нагоди Дня захисника України та  Дня українського козацтва в НВК №11 проведено виховні години, під час яких згадали героїв – хлопців, які зі зброєю в руках захищають східний кордон України; лікарів, які в мирний час повертають поранених до життя; волонтерів, які допомагають збройним силам України.

До старшокласників завітав заступник командира групи з морально-психологічного забезпечення 57-бригади Олексій Волошин. Учні підготували українські патріотичні пісні, слова глибокої поваги і вдячності за виконаний обов’язок, за збережене для нас мирне життя.

Протягом святкового тижня проводилися акція «Напиши листа захиснику України» та випуск привітальних листівок, до яких залучилися всі учні школи-ліцею.

Члени Ліги Майбутніх Поліцейських привітали співробітників поліції, учасників АТО та взяли участь у спортивних змаганнях разом із поліцейськими Бахмутського відділу поліції.

14 жовтня рій «Бахмутські стрільці», переможець міського етапу військово-патріотичної гри «Джура», буде брати участь в обласних  святкових заходах до Дня захисника України у м. Краматорськ.

Вітаємо усіх Захисників України зі святом сміливості, мужності та героїзму! Нехай кожен з Вас повернеться додому живим!

Зі святом сміливості, мужності та героїзму!Зі святом сміливості, мужності та героїзму!Зі святом сміливості, мужності та героїзму!Зі святом сміливості, мужності та героїзму!Зі святом сміливості, мужності та героїзму!

Останні статті на сайті