Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Територія «Успіху» для молоді

Переглядів: 2061
12.10.2018 - 14:22

11 жовтня 2018 року фахівці  Бахмутського міського центру зайнятості взяли участь в проведені загально батьківської шкільної конференції  у ЗОШ №7 міста Бахмут.  Робота конференції була присвячена  питанням взаємодії  вчителів,  батьків та служби зайнятості в питаннях  свідомого розвитку дитини, допомоги в виборі професії.

Кінцевим етапом офіційної частини конференції стала презентація  простору артстудії «Успіх», яку креативно, весело та цікаво презентували учні школи. Цей проект діти розробили та впровадили в дійсність повністю самостійно, починаючи від створення концепції артстудії та  закінчуючи створенням дизайну та  оформленням приміщення  студії.        

Наступним етапом батькам було запропоновано роботу в окремих локаціях (студіях), одну з яких  - «Профорієнтаційне майбутнє вашої дитини»  - презентували фахівці Бахмутського МЦЗ Галина Сіддікі та Ксенія Насонова.  Робота локації  пройшла жваво та цікаво - були обговорені проблеми, які очікують батьків дітей, що роблять перші кроки на шляху до майбутньої кар’єри. Учасники зустрічі  дізналися, в яких напрямках слід допомагати своїй дитині на шляху до професійного самовизначення: це і формування готовності до професійного самовизначення змалку, і дослідження інтересів, здібностей та навичок дитини, а також розуміння ринку праці та світу професій. При наданні цієї інформації фахівці використовували досвід та інтерактивні презентаційні матеріали  для старшокласників і батьків Костянтинівського МЦЗ.

Ксенія Насонова презентувала  послугу служби зайнятості із складання текстових  резюме, відеорезюме та мультімедіарезюме , акцентувала увагу присутніх на особливості написання та використання того чи іншого виду резюме при пошуку роботи. Також кожен учасник студії «Профорієнтаційне майбутнє вашої дитини» отримав візітівки з контактами Бахмутського МЦЗ, інформаційні листівки з даними про мобільний додаток на андроїд «Центр профорієнтації молоді».

Наприкінці зустрічі з батьками Галина Сіддікі презентувала новий проект Бахмутського МЦЗ соціально-психологічний центр «Шлях до успіху», окреслила можливості та переваги  його роботи та запросила всіх охочих, разом зі своїми дітьми, відвідати центр зайнятості та взяти участь у тренінгах.

Завдувач сектору профорієнтації
відділу АПБ
Сіддікі Г.М.

11 жовтня 2018 року фахівці  Бахмутського міського центру зайнятості взяли участь в проведені загально батьківської шкільної конференції  у ЗОШ №7 міста Бахмут. 11 жовтня 2018 року фахівці  Бахмутського міського центру зайнятості взяли участь в проведені загально батьківської шкільної конференції  у ЗОШ №7 міста Бахмут. 11 жовтня 2018 року фахівці  Бахмутського міського центру зайнятості взяли участь в проведені загально батьківської шкільної конференції  у ЗОШ №7 міста Бахмут. 11 жовтня 2018 року фахівці  Бахмутського міського центру зайнятості взяли участь в проведені загально батьківської шкільної конференції  у ЗОШ №7 міста Бахмут. 11 жовтня 2018 року фахівці  Бахмутського міського центру зайнятості взяли участь в проведені загально батьківської шкільної конференції  у ЗОШ №7 міста Бахмут.

Останні статті на сайті