Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

ЗОШ №5 звітувала за підсумками роботи над Всеукраїнським експериментом

Переглядів: 1552
10.10.2018 - 09:22

У місті Києві відбулося засідання комісії з питань інноваційної діяльності та дослідно – експерементальної роботи з проблем виховання, розвитку дітей та учнівської молоді у загальноосвітніх навчальних закладах Науково – методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України, яке проходило на базі Інституту модернізації змісту освіти.

Протягом засідання директором Бахмутської загальноосвітньої школи № 5 Вікторією Просяник було представлено звіт щодо результатів роботи за Всеукраїнським експериментом «Створення здоров’язбережувального освітнього простору за ідеями В.О.Сухомлинського в контексті інновацій змісту освіти», який тривав на базі закладу з 2013 по 2018 роки. Вона зазначила, що проведення даної роботи в школі протягом 5 років мало ряд позитивних результатів як для учнів, так і педагогічного колективу школи. Так, позитивна динаміка проаналізована у фізичному та психічному станах школярів, що в свою чергу сприяло підвищенню рівня якості знань учнів школи.

Педагогічний колектив школи протягом усієї роботи над експериментом набув великого досвіду в даній галузі. Поряд із цим Вікторія Просяник зазначила, що  формування здоровго способу життя учнів залишатиметься пріоритетним напрямком роботи, не зважаючи на закінчення експерименту.

ЗОШ №5 звітувала за підсумками роботи над Всеукраїнським експериментом