Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

ExportUA

Молодіжний центр «Перспектива» відвідав міністр молоді і спорту України

Переглядів: 2649
09.10.2018 - 16:58

9 жовтня 2018 року в рамках робочого візиту місто Бахмут відвідав Міністр молоді і спорту України Жданов Ігор Олександрович. Почесний гість завітав до молодіжного центру «Перспектива», який за ініціативою Донецької обласної державної адміністрації був створений у минулому році до 85-річчя Донецької області.

У зустрічі з міністром взяли участь представники студентської молоді, молодіжних організацій і асоціацій м. Бахмуту, керівники Департаменту молоді і спорту Мицик В.П.,  Управління  у справах сімї та молоді Золкіна Л.І., заступник міського голови Точена В.В., засоби масової інформації.

Студенти розповіли про діяльність центру, про важливу роль, яку відіграє молодіжна платформа для спілкування, проведення спільних заходів, розробки та впровадження ініціатив. Представники молодіжних організацій ознайомили гостей зі своїми кращими розробками, впровадженням неформальної освіти серед студентського середовища.

Також молодь мала змогу звернутися з питаннями до міністру. Молоді люди цікавилися питаннями впровадження творчих програм на рівні держави, імміграцією молоді за кордон, кадрового забезпечення в економічному секторі країни, роботи і стажування у Міністерстві молоді і спорту.

Зустріч пройшла у дружній і теплій атмосфері. Ігор Олександрович щиро відповів на запитання студентів, поцікавився захопленнями та досягненнями молоді Бахмуту і побажав подальших успіхів центру «Перспектива» у змістовній організації дозвілля дітей та молоді.

9 жовтня 2018 року в рамках робочого візиту місто Бахмут відвідав Міністр молоді і спорту України Жданов Ігор Олександрович. Почесний гість завітав до молодіжного центру «Перспектива».9 жовтня 2018 року в рамках робочого візиту місто Бахмут відвідав Міністр молоді і спорту України Жданов Ігор Олександрович. Почесний гість завітав до молодіжного центру «Перспектива».9 жовтня 2018 року в рамках робочого візиту місто Бахмут відвідав Міністр молоді і спорту України Жданов Ігор Олександрович. Почесний гість завітав до молодіжного центру «Перспектива».9 жовтня 2018 року в рамках робочого візиту місто Бахмут відвідав Міністр молоді і спорту України Жданов Ігор Олександрович. Почесний гість завітав до молодіжного центру «Перспектива».9 жовтня 2018 року в рамках робочого візиту місто Бахмут відвідав Міністр молоді і спорту України Жданов Ігор Олександрович. Почесний гість завітав до молодіжного центру «Перспектива».