Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Справжнє спортивне свято відбулося у м. Бахмут!

Переглядів: 1593
09.10.2018 - 14:52

З 6 по 7 жовтня стадіон «Металург» приймав відкритий чемпіонат області на призи МСУМК Антоніни Єфремової. Цей, вже 14-тий за рахунком турнір, зібрав 14 команд та понад двохсот учасників з різних куточків Донецької та Луганської областей.

На урочистому відкритті змагань були присутні: секретар Бахмутської міської ради  Кіщенко Світлана Іванівна, Майстер спорту України міжнародного класу Антоніна Єфремова, державний тренер Донецької області з легкої атлетики Серорез Тетяна Борисівна, Заслужений тренер України Ігор Володимирович Скирда та відповідальний секретар відділення Національного Олімпійського комітету України в Донецькій області Подопригора Дмитро Юрійович .

На урочистому відкритті змагань Тетяна Борисівна відзначила переможців та призерів командного чемпіонату України у м. Дніпро, де Донецька область вперше за багато років перемогла у командному заліку. Антоніна Єфремова побажала юним спортсменам наснаги, нових спортивних досягнень та якнайбільше перемог. Дмитро Юрійович нагадав про олімпійські цінності та мотивацію до нових перемог.

У фінальних забігах на дистанції 100 м серед дівчат молодшої категорії з результатом 12.8с перемогла Пристинська Еліна. На дистанції 200 м найкращою стала Танащишена Євгенія з часом 26.7 с. Бєлозьорова Ольга з результатом 2:29.3 хв посіла перше місце у фінальних забігах на 800 м. Ларіна Марія перемогла у штовханні ядра з результатом 13 м 68 см.

У фінальних забігах на дистанції 100 м серед дівчат старшої категорії з результатом 12.3с перемогла Юрчук Кристина. Також Кристина перемогла на дистанції 200 м з результатом 25.5с. Фролова Діана стала найкращою серед метальників спису, метнувши снаряд на позначку 41 м 24 см.

дистанції 100 м серед юнаків U18 з результатом 11.0 переміг Журавов Данило. Також Данило став найкращим на дистанції 200 м показавши час 22.6с. На дистанції 400 м серед юнаків з результатом 51.1 с переміг Овсянников Микола. Семенов Єгор переміг у стрибках у висоту, подолавши планку встановлену на висоті 1 м 90 см. У фінальних забігах на дистанції 100 м серед юнаків молодшої категорії з результатом 12.1с переміг Полковников Данило. Вегеря Іван з результатом 14 м 11 см став найкращим зі штовхальників ядра вагою 4 кг.

Усі призери та переможці змагань були нагороджені грамотами та медалями Департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації, призами та кубками відділення Національного Олімпійського комітету України в Донецькій області.

Вітаємо переможців та бажаємо нових перемог! 

З 6 по 7 жовтня стадіон «Металург» приймав відкритий чемпіонат області на призи МСУМК Антоніни Єфремової. Цей, вже 14-тий за рахунком турнір, зібрав 14 команд та понад двохсот учасників з різних куточків Донецької та Луганської областей.З 6 по 7 жовтня стадіон «Металург» приймав відкритий чемпіонат області на призи МСУМК Антоніни Єфремової. Цей, вже 14-тий за рахунком турнір, зібрав 14 команд та понад двохсот учасників з різних куточків Донецької та Луганської областей.З 6 по 7 жовтня стадіон «Металург» приймав відкритий чемпіонат області на призи МСУМК Антоніни Єфремової. Цей, вже 14-тий за рахунком турнір, зібрав 14 команд та понад двохсот учасників з різних куточків Донецької та Луганської областей.З 6 по 7 жовтня стадіон «Металург» приймав відкритий чемпіонат області на призи МСУМК Антоніни Єфремової. Цей, вже 14-тий за рахунком турнір, зібрав 14 команд та понад двохсот учасників з різних куточків Донецької та Луганської областей.З 6 по 7 жовтня стадіон «Металург» приймав відкритий чемпіонат області на призи МСУМК Антоніни Єфремової. Цей, вже 14-тий за рахунком турнір, зібрав 14 команд та понад двохсот учасників з різних куточків Донецької та Луганської областей.

Останні статті на сайті