Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Стан довкілля у м. Бахмут та Бахмутському районі за 9 місяців 2018 року

Переглядів: 3175
08.10.2018 - 10:06

Бахмутська районна філія ДУ «Донецький обласний лабораторний центр МОЗ України»  інформує про стан довкілля на території м. Бахмут та Бахмутського району за період 9 місяців 2018 року :

Радіаційний фон.

За даними моніторингових досліджень за період  9 місяців  на стаціонарних постах  рівні зовнішнього гамма – випромінювання не перевищують значень природного радіаційного фону,  характерного для території м. Бахмут та Бахмутського району. Також проведено моніторинг радіаційного фону у 169 дитячих дошкільних, загальноосвітніх навчальних, позашкільних  закладах міста та району, перевищень ГДР не виявлено.

Атмосферне повітря.

Всього по м. Бахмут та Бахмутському району  досліджено 1513 проб атмосферного повітря, з них визначено перевищення гранично допустимих концентрацій  хімічних речовин у 4 пробах ( сірчистий ангідрид, діоксид азоту), що складає 0,26% від усіх досліджень.

Питна вода.

За результатами моніторингових досліджень за 9 місяців  було досліджено 749 проб питної води на санітарно-хімічні показники,  у 26 пробах зареєстровано відхилення,  що становить 3,5% (по показникам вмісту загальної жорстокості та сульфатів, вмісту нітратів в населених пунктах  Бахмутського району). На мікробіологічні показники було досліджено 1008 зразків питної води,  у 16 зразках або 1,6%  було  зареєстровано відхилення по загальному мікробному числу. Також було досліджено питну воду у 34 колодязях  населених пунктів Бахмутського району, у 28 зразках  зареєстровані відхилення, у тому числі у 27 по вмісту нітратів. По мікробіологічним показникам зареєстровані відхилення у 6 колодязях.

 

Останні статті на сайті