Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Урядовий портал

Головний інгрідієнт смачної страви – любов!

Переглядів: 2052
04.10.2018 - 16:27

Домовленістю щодо працевлаштування 5 безробітних осіб, у тому числі внутрішньо переміщеної особи та учасника антитерористичної операції, було завершено «День відкритих дверей» на виробництві, який гостинно провела місцева підприємниця Олена Федоряка для 7 громадян, що перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та завдяки службі зайнятості отримали професію «кухар».

«Кухар – одна із найдавніших і водночас актуальніших професій сьогодення. Приготування їжі – процес творчій та відповідальний, тому справжній кухар має бути естетично вихованим, професійно грамотним, а головне – він має любити свою справу, адже без такого інгредієнта, страва не може бути смачною» - зауважила Підприємниця.

Гостинність, національний колорит, широкий асортимент вишуканих страв та доступність ціни – є візитною карткою їдальні підприємниці. Олена Федоряка має славу експерта національної кухні, її кулінарні таланти шанують не тільки мешканці м. Бахмут, але й гості міста, тому попит на послуги їдальні, у якій здійснює свою діяльність Олена, зростає з кожним днем. Проте, разом із попитом зростають і обсяги виготовлених страв, що, в свою чергу, потребує поповнення команди кухарів новими кадрами. Професійні стосунки підприємниці із Бахмутським міським центром зайнятості розпочались у 2005 році та плідно тривають і сьогодні, цього року Олена Федоряка вже приймала на роботу працівників за направленням центру зайнятості. Крім того, підприємниця радо пропонує свої послуги щодо організації виробничої практики для майбутніх кухарів та активно співпрацює із службою зайнятості у цьому напрямку.

Отже, результат сьогоднішнього заходу – працевлаштування молодих фахівців за щойно отриманою професією на нові робочі місця не є випадковим, адже багато системних заходів служби зайнятості передували йому, серед таких: вивчення потреб ринку праці, орієнтація безробітних на здобуття професійних навичок, на які є сталий попит, організація безпосередньо навчання, і нарешті – визначення роботодавця, який готовий прийняти на роботу молодого фахівця без досвіду роботи.

Як і усі інші подібні заходи День відкритих дверей на виробництві у Олени Федоряки було завершено взаємною подякою за співпрацю та поповненням команди професіоналів, що дає привід сподіватись, що страви підприємниці, якщо це можливо, стануть ще смачнішими, а для служби зайнятості такий результат – звичайна Робота.

«День відкритих дверей» на виробництві  підприємниця Олени Федоряки«День відкритих дверей» на виробництві  підприємниця Олени Федоряки«День відкритих дверей» на виробництві  підприємниця Олени Федоряки«День відкритих дверей» на виробництві  підприємниця Олени Федоряки

Останні статті на сайті