Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Донецька обласна рада

Вихованці Бахмутського міського ЦТКЕ відзначили Всесвітній День туризму

Переглядів: 1708
27.09.2018 - 14:21

До Всесвітнього дня туризму Бахмутським міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій були проведені заходи: «Туристична естафета» та змагання з пішохідного туризму.

Змагання відбулись з метою набуття корисних навичок у незвичайних ситуаціях, виховання почуття взаємодопомоги, любові до рідного краю, надання першої домедичної допомоги, здорового способу життя, віри у свої сили.

Змагалися між собою команди гуртківців із пішохідного туризму під керівництвом Гончарова Юрія, Гончарової Тетяни, Колосова Юрія. Вихованці Центру показали свої вміння та навички в туристських конкурсах.

Активну участь у змаганнях брали й уболівальники, які дружно підтримували свої команди. Усі учасники заходу  були нагороджені солодощами.

До Всесвітнього дня туризму Бахмутським міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій були проведені заходи:«Туристична естафета» та змагання з пішохідного туризму.До Всесвітнього дня туризму Бахмутським міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій були проведені заходи:«Туристична естафета» та змагання з пішохідного туризму.До Всесвітнього дня туризму Бахмутським міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій були проведені заходи:«Туристична естафета» та змагання з пішохідного туризму.