Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

ExportUA

Двері для шукачів роботи відкриває магазин «САМСТРОЙ»

Переглядів: 4353
27.09.2018 - 14:05

Безробітному громадянину запропоновано пройти стажування на робочому місці вантажника в магазині-складі «САМСТРОЙ» по закінченні Дня відкритих дверей, який за сприяння служби зайнятості пройшов 26 вересня у фізичної особи-підприємця Олександра Чернухи. Всього в заході взяли участь 7 зареєстрованих безробітних, серед яких 1 особа з інвалідністю.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Бахмутського міського центру зайнятості Роман Коновал, відкриваючи захід, розповів про сьогоднішню ситуацію на ринку праці м. Бахмут та Бахмутського району, про професії та спеціальності, які користуються сьогодні найбільшим попитом у роботодавців, навів приклади успішного партнерства з роботодавцями, які, користуючись послугами служби зайнятості, створюють нові робочі місця та працевлаштовують на них безробітних громадян.

Будь-яке будівництво або проведення ремонту власної оселі пов’язане із закупівлею будівельних матеріалів різноманітного асортименту та у великій кількості. В магазині «САМСТРОЙ» можна знайти товари на будь-який смак та гаманець, тут представлені сотні пропозицій для будівництва та ремонту. «САМСТРОЙ» це склад-магазин, в якому немає помітного поділу між торговим залом і складом. Олександр Чернуха, господар магазину-складу, провів екскурсію складом, розповів про особливості роботи вантажника. «Для того, щоб товар зберіг свою якість, необхідно досить акуратно переміщати його до місця зберігання. Тому в роботі вантажника важлива не тільки фізична сила, а й відповідальність» - зауважив роботодавець. Підприємець розповів про систему оплати праці, поспілкувався з шукачами роботи, та в результаті відібрав кандидата для роботи в магазині.

Безробітному громадянину запропоновано пройти стажування на робочому місці вантажника в магазині-складі «САМСТРОЙ» по закінченні Дня відкритих дверей, який за сприяння служби зайнятості пройшов 26 вересня у фізичної особи-підприємця Олександра Чернухи.

Останні статті на сайті