Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 162 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Реалізовано ще один громадський проект «Інфо точка»

Переглядів: 2591
20.09.2018 - 15:51

В рамках програми «Бюджет участі», яка реалізується у 2018 році, були виконані заходи по встановленню трьох інформаційних площин на території залізничного вокзалу, міжміського автовокзалу та приміській автостанції м.Бахмут. Проект «Інфо точка», який було здійснено командою «Простір ідей «Майстерня» (автор ідеї Михайло Дедунов) акцентує увагу мешканців і гостей міста на найбільш затребуваних установах, підкреслює туристичну привабливість Бахмуту.

Для реалізації  проекту  «Інфо точка» з місцевого бюджету виділено 18,5 тис. грн. Крім того, для встановлення площин були залучені кошти ініціативної групи у сумі 8,5 тис.грн.

Треба відзначити, що опитування містян і гостей Бахмуту показало, що більшість людей схвалюють такий спосіб надання інформації. Вони відзначили, що стенди зроблені в яскравому дизайні та містять актуальну інформацію про основні державні, соціальні,освітні, культурні та інші об’єкти. 

Мапа спроектована і розроблена таким чином, щоб всім віковим категоріям населення було зручно і легко сприймати інформацію та зорієнтуватися у міському просторі.

За програмою «Бюджет участі» у 2018 році реалізується 14 громадських ініціатив на загальну суму 1200,0 тис.грн. Станом на 20.09.2018 року реалізовано 7 проектів.

Реалізовано ще один громадський проект «Інфо точка»Реалізовано ще один громадський проект «Інфо точка»Реалізовано ще один громадський проект «Інфо точка»Реалізовано ще один громадський проект «Інфо точка»

Останні статті на сайті