Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Бахмутський міський голова проінспектував школи, де проходить ремонт за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку

Переглядів: 3845
12.09.2018 - 14:09

12 вересня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева  проінспектував міські школи № 11 та № 12, ремонти яких проходять за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку.

У школі №11 Бахмутський міський голова проінспектував хід робіт, об’єми та перевірив строки їх виконання. Після перевірки приміщень Олексій Рева зауважив, що підрядник має багато недоліків - на сьогоднішній день підрядною організацією ТОВ «ЦЕНТРБУД» (м.Київ), яка виконує реконструкцію в НВК №11, порушені терміни виконання робіт за графіком.

«Все, що ми робимо у школах – потрібно бути для добробуту та комфорту жителів громади - дітей та їх батьків, для злагодженої роботи викладацького складу, але нажаль, через недобропорядних підрядників, строки реалізації проекту затримуються», - зазначив Олексій Рева.

Термін звіту за виконані роботи, на які перераховано аванс з Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), настає 2 жовтня, коли пройде 90 днів з дня початку робіт.

«Вже зараз підрядник за актом повинен був передати нам відремонтований харчоблок і будівля нового корпусу з опаленням і вікнами, відремонтованою покрівлею і розпочати ремонтні роботи в старому корпусі. Але терміни порушені, покрівля корпусу частково розкрита, роботи по опаленню виконуються на першому поверсі, вікна вставлені, але не об лаштовані відкоси. Харчоблок також не готовий», - розповідає директор НВК №11 Світлана Василенко.

Щотижня міський голова Олексій Рева контролює виконання робіт в школі, зустрічається з представниками підрядних організацій, обговорює терміни проведення ремонту. Але оскільки зараз ставиться під сумнів питання освоєння в повному обсязі коштів Європейського інвестиційного банку, які були перераховані як аванс, замовником робіт будуть направлені звернення в правоохоронні органи і ПРООН - орган, який здійснює нагляд і консультації з боку ЄІБ.

У школі № 12 яку Олексій Рева відвідав наступною, продовжуються роботи з облаштування приміщень та продовжуються роботи з облаштування харчоблоку. Вже готова розводка електричних мереж по всьому приміщенню школи, завершуються роботи з перекриття покрівлі та розпочато роботи по термомодернізації будівлі.

ТОВ «Будівельна компанія« СТЕК »(м Дніпро), яка є підрядною організацією на ЗОШ №12, працюють за графіком.

«Нажаль є проблема з підрядниками, і ситуація, яка виникла у школах – є показовою. Дві організації отримали аванс в один день, почали роботи майже одразу, але за підсумками – протилежні результати. Один підрядник ніяк не може налагодити процес і зібрати робочих для виконання робіт, а інший поступово та впевнено виконує роботи без зайвих запитань», - зазначає міський голова.

Є  незадоволення батьків та дискомфорт для учнів, але ми будемо робити все можливе для мінімізації цих наслідків та найскорішого вирішення проблемних питань», - відзначає Олексій Рева.

12 вересня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева  проінспектував міські школи № 11 та № 12, ремонти яких проходять за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку.12 вересня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева  проінспектував міські школи № 11 та № 12, ремонти яких проходять за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку.12 вересня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева  проінспектував міські школи № 11 та № 12, ремонти яких проходять за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку.12 вересня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева  проінспектував міські школи № 11 та № 12, ремонти яких проходять за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку.12 вересня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева  проінспектував міські школи № 11 та № 12, ремонти яких проходять за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку.12 вересня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева  проінспектував міські школи № 11 та № 12, ремонти яких проходять за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку.12 вересня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева  проінспектував міські школи № 11 та № 12, ремонти яких проходять за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку.