Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Урядовий портал

Укомплектовуємо вакансії на підприємстві!

Переглядів: 2691
12.09.2018 - 14:39

11 вересня 2018 року відбувся «День відкритих дверей» на виробництві в ТОВ «БАХМУТ-ЕНЕРГІЯ». В заході взялми участь: інспектор відділу кадрів Інна Яценко, начальник абонентського відділу Тетяна Калинич, посадові особи Бахмутського міського центру зайнятості та 12 шукачів роботи, в тому числі одна особа з інвалідністю.

«Відкриваючи двері» перед запрошеними, Тетяна Калинич розповіла, що основною діяльністю підприємства є вироблення теплової енергії та надання послуг з теплопостачання. Незабаром розпочнеться опалювальний сезон, тому укомплектування наявних вакансій є першочерговим завданням. На сьогодні ТОВ «БАХМУТ-ЕНЕРГІЯ» терміново потрібні контролер теплового господарства та оператор диспетчерської служби. У підприємства налагоджені тісні партнерські стосунки з Бахмутським міським центром зайнятості, протягом поточного року за сприяння служби зайнятості працевлаштовані електрогазозварники, слюсарі-сантехніки, слюсарі з обслуговування теплових мереж, інженерні працівники. Представники підприємства постійно беруть участь у презентаціях, ярмарках, міні-ярмарках, в роботі онлайн-центра працевлаштування, оцінивши перевагу нових форм роботи Бахмутського міського центру зайнятості.

Запрошені на підприємство громадяни мали змогу отримати консультацію щодо умов та системи оплати праці, режиму роботи. Начальник абонентського відділу наголосила, що претенденти повинні мати такі якості, як уважність та відповідальність, а також комунікаційні навички, зважаючи на те, що робота передбачає спілкування з населенням. Відвідувачі Дня відкритих дверей також отримали вичерпну інформацію щодо інноваційних послуг служби зайнятості та стану сучасного ринку праці м. Бахмут та Бахмутського району.

В результаті заходу п’ятеро осіб зацікавились представленими вакансіями та виявили бажання пройти індивідуальну співбесіду з начальником відділу. Маємо  сподівання що в результаті проведеного заходу ряди зайнятих громадян поповняться.

Останні статті на сайті