Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Новий легкоатлетичний сезон відкрили змагання на призи Ірини Ліщинської!

Переглядів: 3077
07.09.2018 - 09:20

1-2 вересня на стадіоні «Металург» м. Бахмут пройшов відкритий чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат на призи ЗМСУ, срібної призерки Олімпійських ігор та чемпіонату світу 2007 року Ірини Ліщинської!

Відкрив змагання «Олімпійський урок» серед малечі за програмою «Дитяча легка атлетика IAAF», у якому взяли участь 9 команд з різних куточків Донеччини, Ірина Ліщинська провела запальну розминку серед дітлахів, побажала їм вдачі та як найбільше перемог. Учасники були нагороджені грамотами та призами від спонсорів змагань!

Слідом за дитячими змаганнями розпочався чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат 2001-2002 та 2003-2004 років народження. У змаганнях взяли участь атлети з 15 команд Донецької області.

У фінальних змаганнях серед дівчат категорії U18 на дистанції 100 м, з результатом 12.7 с перше місце посіла Коновалова Євгенія. З бігу на 800 м першу сходинку п’єдесталу з результатом 2:19.8хв посіла Дибка Ольга, а серед дівчат молодшої категорії найкращою стала Белозьорова Ольга з часом 2:32.1хв. У фінальних забігах з бігу на 100 м з/б Кристина Юрчук перемогла з результатом 15.0 с. Порадували й дівчата в секторах для метання. Фролова Діана з результатом 39 м 43 см, посіла перше місце встановивши новий рекорд стадіону «Металург» в метанні спису серед дівчат U18. Перші місця з результатом 37 м 86 см у метанні диску та 13 м 05 см у штовханні ядра молодшої категорії здобула Ларіна Марія.

У фінальних забігах серед юнаків на дистанції 100 м з часом 11.1с переміг Приходько Кирило. Кирило також став переможцем з бігу на 200 м показавши час 22.6с. Овсянников Микола з результатом 52.3с переміг у фінальних забігах на дистанції 400 м. Також Микола став найкращим на дистанції 800 м серед юнаків показавши час – 2.00:2хв. А з результатом 51.7с серед юнаків молодшої категорії на дистанції 400м перемогу здобув Сосновенко Олександр. З бігу на 800 м Фомін Максим посів першу сходинку п’єдесталу показавши час 2.07:5хв. У секторі зі стрибків у висоту Семенов Єгор став найкращим серед юнаків дорослої категорії подолавши планку встановлену на висоті 1 м 90 см.

Головний приз змагань спортивний годинник #Garmin Forerunner35 від компанії aparat.ua за високий результат був вручений Кирило Приходько. Також за високі результати з бігу на 800 м Дибка Ольга та Овсянников Микола отримали сертифікати на купівлю бігових кросівок фірми «New Balance». За високі результати у технічних видах змагань Ларіна Марія та Семенов Єгор були нагороджені пам’ятними медальницями.

Ми щиро вдячні усім спонсорам змагань!

Саме завдяки Вам ми впевнені що це свято королеви спорту запам’яталось назавжди!

Новий легкоатлетичний сезон відкрили змагання на призи Ірини Ліщинської!Новий легкоатлетичний сезон відкрили змагання на призи Ірини Ліщинської!Новий легкоатлетичний сезон відкрили змагання на призи Ірини Ліщинської!Новий легкоатлетичний сезон відкрили змагання на призи Ірини Ліщинської!Новий легкоатлетичний сезон відкрили змагання на призи Ірини Ліщинської!Новий легкоатлетичний сезон відкрили змагання на призи Ірини Ліщинської!Новий легкоатлетичний сезон відкрили змагання на призи Ірини Ліщинської!Новий легкоатлетичний сезон відкрили змагання на призи Ірини Ліщинської!Новий легкоатлетичний сезон відкрили змагання на призи Ірини Ліщинської!Новий легкоатлетичний сезон відкрили змагання на призи Ірини Ліщинської!