Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Павло Розенко: Уряд вчасно внесе до Парламенту проект Держбюджету на 2019 рік

Переглядів: 2215
06.09.2018 - 09:41

Кабінет Міністрів України внесе до Верховної Ради України проект Державного бюджету України на 2019 рік до 15 вересня, як це і передбачено чинним законодавством. Про це в ефірі телеканалу «Прямий» заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

«У минулому році Уряд вперше за всю історію незалежності забезпечив конституційне подання повного бюджету до Верховної Ради до 15 вересня. Я переконаний, що і цього року Уряд 15 вересня, може навіть трохи раніше, передасть проект Державного бюджету у Верховну Раду», - сказав він.

За словами Віце-прем’єр-міністра, значна частина коштів Державного бюджету  буде спрямована на подальше посилення обороноздатності країни та підвищення грошового забезпечення військовослужбовців. «Це наш обов’язок – і ми його виконаємо», - зазначив він.

Павло Розенко також зауважив, що економічна ситуація і рівень економічного заростання  дають підстави говорити про те, що у наступному році продовжиться підвищення соціальних стандартів.  «Я вже можу сказати точно, що з 1 січня 2019 року зросте і розмір мінімальної заробітної плати, і розмір пенсій», - сказав він.

За його словами, Державний бюджет на 2019 рік  бюджет соціально спрямованим і, водночас, реальним. «Бюджет буде правдивим, там не буде надутих цифр», - підсумував Віце-прем’єр-міністр.