Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 61 гість.

Презедент України

На Донеччині збільшили сплату єдиного податку на 18%

Переглядів: 1444
04.09.2018 - 16:10

Єдиний податок від малого підприємництва належить до тих податкових платежів, надходження яких стабільно і суттєво поповнюють місцевий бюджет та забезпечують життєдіяльність територіальних громад.

Суб’єкти господарювання Донеччини, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, за січень-липень 2018 року сплатили до місцевих бюджетів області більше 437 млн грн єдиного податку, що більше, ніж на 18% перевищує показник відповідного періоду 2017 року.

Станом на 01.08.2018 у Донецькій області обліковуються 42,1 тисячі фізичних осіб – підприємців, що обрали спрощену систему оподаткування.

На сьогодні саме фізичні особи - підприємці є лідерами зі сплати єдиного податку – ними сплачено до місцевих бюджетів 289,3 млн гривень.

Натомість юридичними особами - платниками єдиного податку перераховано до місцевої казни 148,1 млн грн, у тому числі більше половини надійшло від сільгоспвиробників області – 86,2 млн гривень.

Головне управління ДФС у Донецькій області нагадує, що з 02 липня 2018 року почали діяти нові бюджетні рахунки для сплати податків і зборів до бюджетів всіх рівнів, та акцентує особливу увагу, що з 11 вересня 2018 року зарахування платежів буде здійснюватися виключно на нові рахунки - за старими реквізитами платежі будуть надходити як нез’ясовані. З оновленими рахунками можливо ознайомитись на субсайті ГУ ДФС у Донецькій області у розділі «Бюджетні рахунки» за посиланням http://dn.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/.

Останні статті на сайті