Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Щодо забезпечення санаторно-курортними путівками

Переглядів: 2065
28.08.2018 - 10:13

До відома  осіб з інвалідністю.

Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (далі – Управління) інформує.

Згідно Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у мм. Києві та Севастополі держадміністрацій, виконавчими органами міських рад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.02.2006 №187, з внесеними змінами, путівки для осіб з інвалідністю  закуповуються на підставі тристоронніх угод.

Відтепер особа з інвалідністю може самостійно обрати санаторій для оздоровлення, після цього звернутися до Управління,  де буде перевірено санаторний  заклад на відповідність встановленим вимогам.

Після цього,  укладається  трьохсторонній  договір (особа з інвалідністю – Управління – санаторний заклад), який передбачає безготівкове перерахування коштів санаторно-курортному закладу за надані послуги.

Усі примірники договору, підписані керівником Управління, особою з інвалідністю, передаються особі для подальшої передачі санаторно-курортному закладу.

Після прибуття  особи з інвалідністю  до відповідного санаторно-курортного закладу керівник такого закладу підписує і скріплює печаткою (за наявності)  всі примірники договору, після чого заклад надсилає один примірник договору поштовим відправленням до Управління, другий  - передає  особі з інвалідністю, а третій ― залишається на зберіганні у санаторному  закладі.

Після закінчення санаторно-курортного лікування особа з інвалідністю  подає Управлінню зворотній талон або інший документ, що підтверджує  проходження лікування в санаторно-курортному закладі за профілем захворювання, за яким їм видано довідку для отримання путівки на санаторно-курортне лікування, із зазначенням прізвища, імені, по батькові та строку перебування, завірений підписом керівника  та скріплений печаткою.

Для постановки на облік на забезпечення санаторно-курортним лікуванням, особам з інвалідністю  необхідно звертатись до Управління за адресою: м.Бахмут, вул.Б.Горбатова, 57, каб№ 12. При собі мати оригінали наступних документів:

  • заяву;
  • медичну довідку лікувальної установи за формою 070/О;
  • довідку МСЕК, про встановлення групи інвалідності;
  • пенсійне посвідчення;
  • трудову книжку (для працюючих осіб).

Термін лікування  в санаторно-курортному закладі становить 18 днів.

Звертаємо увагу інвалідів, які перебувають в Управлінні на забезпечення санаторно-курортним лікуванням.

Відповідно до Наказу Міністерства соціальної політики України « Про затвердження форм документів щодо забезпечення структурними підрозділами з питань соціального захисту населення санаторно-курортним лікуванням осіб пільгових категорій» від 22.01.2018 №73,  черга на санаторно-курортне оздоровлення у осіб з інвалідністю по профілям захворювання переходить в чергу по датам подання заяви на санаторно-курортне лікування.

Крім того, після закінчення строку  дії медичної довідки  форми – 070/о,  але не рідше один раз на три роки, подається  нова медична довідка. У разі  неподання такої довідки особа, яка понад три роки перебуває на обліку для забезпечення санаторно-курортною путівкою, знімається з обліку.

Телефон для довідок: 44-63-99

Останні статті на сайті