Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Проведення другої премії соціальних проектів Social Project Awards

Переглядів: 2250
20.08.2018 - 14:54

З 1 липня по 29 серпня 2018 року активісти з усієї України можуть подати заявку на другу щорічну премію соціальних проектів Social Project Awards, організаторами якої є Міністерство молоді та спорту України спільно з журналом PROactive та за підтримки компанії "Цитрус”. Церемонія нагородження переможців відбудеться 8 грудня в Одеському театрі опери та балету.

Проекти оцінюються колегією професіоналів зі сфери бізнесу, влади і громадської діяльності. Після закінчення прийому заявок на сайті премії починається народне онлайн голосування, де кожен може віддати голос за три проекти. Підсумкова оцінка проекту складається з суми балів, отриманих від експертів, і балів, отриманих за підсумками онлайн голосування.

Подати проект можна в одній з 10 номінацій конкурсу: спорт/здоровий спосіб життя, медицина та охорона здоров’я, технології та інновації, розвиток територій, забезпечення рівних можливостей, ідея, культура, екологія, урбаністика, волонтерство.

Для участі у другій щорічній премії соціальних проектів Social Project Awards необхідно до 29 серпня 2018 року подати заявку за посиланням: https://awards.org.ua/.

За детальнішою інформацією можна звертатися за телефоном:

(093)100 73 76

Останні статті на сайті