Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Презедент України

Управління освіти Бахмутської міської ради

Переглядів: 2313
10.08.2018 - 10:32

В рамках тісної співпраці з підприємцями та підприємствами не тільки м. Бахмут але інших міст регіону 09.08.2018 року Бахмутським міським центром зайнятості було організовано та проведено міні-ярмарок вакансій щодо підбору безробітних по заявці ТОВ “Гірничі машини ДРМЗ”, який з ХХ століття спеціалізується на випуску гірничошахтного обладнання та на сьогоднішній день є одним з головних підприємств галузі.

У презентації прийняли участь більше 23 безробітних осіб, що перебувають на обліку в службі зайнятості.

Відкрив ярмарок начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал, який ознайомив шукачів роботи з ситуацією на місцевому ринку праці та його тенденціями, послугами служби зайнятості. В ході зустрічі головний спеціаліст підбору та адміністрування кадрів ТОВ “Гірничі машини ДРМЗ” Денисенко Оксана детально розповіла про діяльність підприємства, ознайомила учасників заходу зі специфікою роботи, графіком та системою оплати праці, яка на сьогодні є найвищою в місті і становить майже 20000 грн. Підприємство звернулось за сприянням в укомплектуванні вільних робочих місць до Бахмутського міського центру зайнятості. В даний час підприємство має гостру потребу в близько 14 робочих місць, а саме: токар, свердлувальник, газорізальник, слюсар-ремонтник, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, електрогазозварник, фрезерувальник, стругальник, токар-розточувальник, токар-карусельник, слюсар з механоскладальних робіт, слюсар-електромонтажник, слюсар-інструментальник, електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах.

Протягом міні ярмарки усі присутні мали змогу особисто поспілкуватись з роботодавцем та пройти попередню співбесіду, а 4 особи виявили бажання спробувати себе безпосередньо на підприємстві.

По завершенню заходу Оксана Денисенко запросила всіх зацікавлених відвідати підприємство під час екскурсії, дата проведення якої буде погоджена додатково.

09.08.2018 року Бахмутським міським центром зайнятості було організовано та проведено міні-ярмарок вакансій щодо підбору безробітних по заявці ТОВ “Гірничі машини ДРМЗ”09.08.2018 року Бахмутським міським центром зайнятості було організовано та проведено міні-ярмарок вакансій щодо підбору безробітних по заявці ТОВ “Гірничі машини ДРМЗ”

Останні статті на сайті