Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Верховна рада України

Відбулася виїзна робоча нарада Бахмутського міського голови Олексія Реви

Переглядів: 2432
01.08.2018 - 15:55

1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута.

Першими об'єктами наради стали Бахмутська школи № 11 та №12 на які виділені гроші від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ).

У 11 школі пройшли роботи з демонтажу старої покрівлі та почався монтаж даху, демонтовано старе обладнання та пройшли підготовчі роботи для ремонту їдальні, проходить вивезення сміття з території навчального комплексу для проведення подальших робіт.

У приміщеннях 12-ї школи почалася активна фаза робіт ремонту їдальні та харчоблока, проведено демонтажні роботи по першому поверху будівлі школи, встановлюються металопластикові вікна та проходять роботи з прокладки електричних мереж.

Олексій Рева ще раз детально обговорив з виконавцями робіт плани реалізації цих проектів та наголосив на тому що з сторони міської ради буде проходити посилений контроль за якістю,  термінами та виконаними роботами.

Також Бахмутський міський голова побував на об’єктах, де роботи виконуються в рамках соціального проекту м.Бахмут, а саме на бібліотеці для осіб з вадами зору де вже облаштовано спеціальний санвузол для людей з інвалідністю, встановлено металопластикові вікна та проходить підготовка для виконання внутрішніх робіт і у амбулаторії на мікрорайоні «Цветмет», яка невдовзі отримає новий вигляд завдяки облаштуванню фасаду.

Останнім  об’єктом виїзної наради Бахмутського міського голови став Прозорий соціальний офіс, де завершилися роботи з залиття фундаменту будівлі, яка наразі будується на території, а також пройшла підготовка до робіт з стяжки існуючої будівлі та зміцнення її фундаменту.

1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута. 1 серпня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів чергову виїзну робочу нараду на інфраструктурних об’єктах Бахмута.