Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Профорієнтаційна робота у таборі відпочинку

Переглядів: 2170
01.08.2018 - 09:14

31 липня 2018 року  фахівці Бахмутського МЦЗ провели інтерактивні профорієнтаційні заходи з учнями 6-10 класів загальноосвітніх шкіл міста Бахмут, які відпочивають в дитячому оздоровчому таборі "Вогник». В червні в пришкільних таборах вже пройшло 10 заходів за участю майже 300 учнів, а сьогодні у заході брали участь 70 відвідувачів табору відпочинку, з яких 2 - сиріти .

Під час розважально-пізнавальних заходів, які по черзі пройшли у різних загонах, дітям розповіли про актуальні на ринку праці професії, використовуючи професіографічні паспорти, врахування особистих якостей при виборі професії та можливість проходження профдіагностичного обстеження, а також про послуги, які надає служба зайнятості молоді. В цікавій ігровій формі пройшов конкурс «Якби я був», де діти розповідали про те, що б вони робили, якщо б працювали за професією адвокат, лікар, кухар. Усі охочі змогли взяти участь в конкурсі малюнків на асфальті "Моя майбутня професія", де потрібно було не тільки намалювати свою професію, а й цікаво представити ії. І учасники конкурсу з гідністю впоралися з цим завданням - на малюнках були представлені найбільш популярні професії, а найкращий з них був відзначений невеличким призом.
Завдяки таким заходам літній день став яскравим та веселим, сповненим дитячими посмішками, творчості та незабутніми враженнями від цікавої подорожі у різноманітний світ професій разом зі службою зайнятості!

         31 липня 2018 року  фахівці Бахмутського МЦЗ провели інтерактивні профорієнтаційні заходи з учнями 6-10 класів загальноосвітніх шкіл міста Бахмут, які відпочивають в дитячому оздоровчому таборі "Вогник».          31 липня 2018 року  фахівці Бахмутського МЦЗ провели інтерактивні профорієнтаційні заходи з учнями 6-10 класів загальноосвітніх шкіл міста Бахмут, які відпочивають в дитячому оздоровчому таборі "Вогник».

Останні статті на сайті