Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 141 гість.

Урядовий портал

Бахмутський міський голова провів робочі зустрічі

Переглядів: 2010
31.07.2018 - 14:34

31 липня 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочі зустрічі.

Перша робоча зустріч пройшла у міській раді з керівництвом ТОВ «Східні автовокзали» та директором Бахмутського автовокзалу.

В ході зустрічі присутні обговорили стан ремонту будівлі автовокзалу, благоустрою прилеглих територій і перспективи розвитку на майбутнє, такі як створення дитячої кімнати, облаштування кімнати відпочинку водіїв, можливості та варіанти реконструкції другого поверху, встановлення дитячого майданчика на території, прилеглої до вокзалу.

Пізніше Бахмутський міський голова зустрівся на комунальному підприємстві «Бахмутска житлова керуюча компанія», де разом з колективом Олексій Рева обговорив поточний стан функціонування підприємства, плани ремонтів будівель комунальної власності, стан заборгованості населення за користування комунальної власності на території Бахмутський Міської Ради та пріоритети роботи компанії на наступний рік.

Наприкінці зустрічі Олексій Рева відповів на запитання присутніх та ознайомив присутніх з проектами, які наразі реалізуються в місті.

Бахмутський міський голова провів робочі зустрічіБахмутський міський голова провів робочі зустрічіБахмутський міський голова провів робочі зустрічіБахмутський міський голова провів робочі зустрічіБахмутський міський голова провів робочі зустрічіБахмутський міський голова провів робочі зустрічіБахмутський міський голова провів робочі зустрічіБахмутський міський голова провів робочі зустрічіБахмутський міський голова провів робочі зустрічі