Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Інформаційна кампанія «Будуймо Європу в Україні»

Переглядів: 2300
20.07.2018 - 10:11

В рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» 18 липня 2018 року м.Бахмут відвідала делегація Представництва ЄС в Україні.

Заходи Представництва ЄС в Донецькій області є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні.

Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Під час візиту Станіславом Корольковим, координатором інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» від Представництва ЄС, на базі оздоровчого табору «Вогник» проведено брейн-ринг на європейську тематику – гра для школярів, активної молоді, яка допоможе в інтерактивній спосіб покращити знання про історію Європи, її політичне, економічне, культурне життя.

Іриною Широковою, менеджером інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» від Представництва ЄС, у приміщенні Бахмутської міської ради проведена публічна презентація  «Пріоритети ЄС в Україні, огляд програм і можливостей, а також інформаційних ресурсів Представництва ЕС».

Ознайомитись з матеріалами семінару.

В рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» 18 липня 2018 року м.Бахмут відвідала делегація Представництва ЄС в Україні. В рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» 18 липня 2018 року м.Бахмут відвідала делегація Представництва ЄС в Україні. В рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» 18 липня 2018 року м.Бахмут відвідала делегація Представництва ЄС в Україні. В рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» 18 липня 2018 року м.Бахмут відвідала делегація Представництва ЄС в Україні.

Останні статті на сайті