Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Інформаційні заходи від Представництва ЄС у «Вогнику»

Переглядів: 2331
20.07.2018 - 09:28

Представництво Європейського Союзу в Україні  відвідало дитячий оздоровчий табір «Вогник» у м. Бахмут. 

Заходи Представництва ЄС в Донецькій області є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні.

Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Для активної молоді з І та ІІ загонів БДЗЗОВ «Вогник» провели  інформаційний захід та інтелектуальну гру - брейн-ринг - на тему  історії та сучасності Європейського Союзу.

Під час гри команди пригадали відомі міста Європи,  географічні, історичні і культурні аспекти країн, що знаходяться в Європі, ознайомилися з деякими історичними подіями, а саме: коли був заснований Євросоюз, які країни увійшли до нього, ідеєю створення ЄС, прапором ЄС.

Діти ще раз  переконалися, що Європа – батьківщина багатьох народів, культур, мов, традицій. 

Сподіваємося, що такі заходи допоможуть виховувати моральні якості молоді, толерантне ставлення до інших народів, доброзичливість, прагнення жити в мирі та злагоді з іншими народами держав Європи.

Брейн-ринг на європейську тематику  допоміг в інтерактивній спосіб покращити знання дітей про історію Європи, її політичне, економічне, культурне життя, а також відчути командний дух і розвинути аналітичні навички.

Гра була захопливою, цікавою та веселою. Ніхто не залишився без задоволення та  подарунків.

Після наполегливого ​​півторагодинного протистояння 4-е місце зайняла команда «Яскраві зіроньки», 3-те місце – «Молодь України»,    2-е місце вирвала команда «Морські вовки».     Чемпіоном   з гри "Брейн-Ринг" стала команда «Європейська молодь». 

Усі бажаючі можуть спробувати перевірити свої знання про історію Європи, відповівши на запитання Євровікторини: http://euroquiz.org.ua/euroquiz

Також можна ознайомитись з віртуальною бібліотекою Представництва ЄС в Україні:http://eeas.europa.eu/archives/delegations/ukraine/more_info/virtual_library/index_uk.htm  та мобільними публікаціями (адаптовані для смартфонів та електронних книжок):http://eeas.europa.eu/archives/delegations/ukraine/more_info/virtual_library/mobile_uk.htm

Дякуємо  за проведений захід менеджеру інфокампанії  від Представництва ЄС в Україні  Ірині Широковій та координаторам інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» Стасу Королькову, Юлії Костащук.

Представництво Європейського Союзу в Україні  відвідало дитячий оздоровчий табір «Вогник» у м. Бахмут.   Представництво Європейського Союзу в Україні  відвідало дитячий оздоровчий табір «Вогник» у м. Бахмут.   Представництво Європейського Союзу в Україні  відвідало дитячий оздоровчий табір «Вогник» у м. Бахмут.   Представництво Європейського Союзу в Україні  відвідало дитячий оздоровчий табір «Вогник» у м. Бахмут.   Представництво Європейського Союзу в Україні  відвідало дитячий оздоровчий табір «Вогник» у м. Бахмут.   Представництво Європейського Союзу в Україні  відвідало дитячий оздоровчий табір «Вогник» у м. Бахмут.   Представництво Європейського Союзу в Україні  відвідало дитячий оздоровчий табір «Вогник» у м. Бахмут.   Представництво Європейського Союзу в Україні  відвідало дитячий оздоровчий табір «Вогник» у м. Бахмут.   Представництво Європейського Союзу в Україні  відвідало дитячий оздоровчий табір «Вогник» у м. Бахмут.