Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

У Бахмутській ОДПІ пройшов семінар для платників податків на тему: «Нова форма декларації з ПДВ. Електронні сервіси ДФС»

Переглядів: 2103
17.07.2018 - 09:07

У приміщенні Бахмутської ОДПІ 10 липня 2018 року був  проведений семінар для платників податків щодо змін до Порядку  заповнення і подання податкової звітності з податку на додану вартість та  електронних сервісів ДФС.

Серед  присутніх були представники більше 80 підприємств. Учасникам семінару були надані інформаційні  листівки та буклети, розроблені фахівціями ДФС.

Керівник Бахмутської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області Косолапов І.А.  відкрив семінар,  оголосив регламент проведення та представив учасникам семінару лекторів. 

В ході семінару заступник начальника Бахмутського управління -начальник відділу податку на додану вартість Бахмутського управління ГУ ДФС у Донецькій області  Тішакова Олена Іванівна доповіла, що з 01 червня 2018 року набрав чинності наказ Мінфіну від 23.03.2018  № 381, яким вносяться зміни до Порядку  заповнення і подання податкової звітності з податку на додану вартість та викладаються в новій редакції додатки 1, 5, 9 до податкової декларації з ПДВ.

Також було роз’яснено щодо змін в законодавстві, які  стосуються сільськогосподарських товаровиробників, отримувачів бюджетної дотації, які за статтею 16-1 Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України» (далі – Закон) разом із податковою декларацією з ПДВ подають додаток 9.

Олена Іванівна звернула увагу підприємств, що відповідно до норм п. 46.6 ст. 46 Податкового кодексу України оновлені форми податкової звітності повинні застосовуватися для звітування за період, наступний за періодом їхнього офіційного опублікування. Таким чином, оновлені додатки платники ПДВ повинні заповнювати під час подання декларації з ПДВ вже за червень 2018 року (ІІІ квартал 2018 року).

Керівник відділу електронних сервісів та звітності управління обслуговування платників Бахмутської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області розповіла про електронні сервіси ДФС, про зміни та особливості електронного документообігу,  відповіла на всі питання платників податків.

Останні статті на сайті