Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Бахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетики

Переглядів: 2623
11.07.2018 - 09:59

7-8 липня у Бахмуті, на стадіоні спортивного комплексу «Металург», відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді (U-23). Вперше з 2013 року Донеччина прийняла національні легкоатлетичні змагання національного рівня.

У молодіжному чемпіонаті України взяли участь команда міста Києва і 22 області країни. Ці змагання є відбірковими до чемпіонату України серед дорослих (18-21 липня, Луцьк), а також чемпіонату Асоціації Балканських атлетичних федерацій (20-21 липня, Стара Загора, Болгарія). 

В урочистому відкритті змагань взяли участь голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, Бахмутський міський голова Олексій Рева, начальник Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, президент Федерації легкої атлетики Донецької області Віктор Лис.

 Враження від молодіжного чемпіонату України-2018 залишилися виключно позитивні, розповідає старший тренер збірної України Олексій Сердюченко. – Приємно вразила спортивна база – єдина в Україні, яку можна назвати повноцінною легкоатлетичною. Тут і манеж, і поруч класний стадіон з гарним покриттям і якісним інвентарем. Були гарно організовані трансфери  всіх учасників від залізничної станції Костянтинівка до Бахмуту, а після завершення змагань – назад на потяг. Жодних нарікань не було до умов проживання. Високого рівня організацію відзначили і тренерський штаб, і учасники змагань. Її рівень повністю відповідав національним чемпіонатам.

У загальнокомандному заліку найкращими виявилися представники Донеччини (1540 очок), на другому місці – Харківська область (1515), на третьому – Дніпропетровська (1505).

За результатами виступу Бахмутських спортсменів, найбільшу кількість очок в перемогу нашої команди внесли: у стрибках у висоту з жердиною Андрій Дибка (4,15), Микита Поліщук (4,00) та Ярослав Бублик (3,80). На дистанції 800м. непогано себе проявила Ольга Дибка (2:16.4), у метанні списа Діана Фролова (37,24), молота Олег Телятников (39,56), Олександра Ревіна (39,92).

Для багатьох учасників цей чемпіонат, окрім з’ясовування стосунків у своїй віковій групі, є етапом підводки під головний старт національного сезону – чемпіонат України (18-21 липня, Луцьк), де вони намагатимуться виконати нормативи на дорослий чемпіонат Європи. Ну а з тих атлетів, які через високу конкуренцію у своїх видах мають невеликі шанси на поїздку до Берліну, за підсумками Бахмутського чемпіонату буде сформовано команду на чемпіонат Асоціації Балканських атлетичних федерацій.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів з успішним виступом, та бажаємо чергових переможних стартів!

Бахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетикиБахмут приємно вразив учасників молодіжного чемпіонату України з легкої атлетики

Останні статті на сайті