Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Урядовий портал

Бахмутські пауерліфтери – найкращі в Донецької області

Переглядів: 1827
27.06.2018 - 14:09

З 14 по 24 червня у с. Юр’ївка відбувся чемпіонат Донецької області з класичного пауерліфтингу та жиму штанги лежачи серед усіх вікових груп. У цьому спортивному заході прийняло участь понад 300 спортсменів із різних регіонів та міст нашої області. Збірна команда міста Бахмут була найчисленнішою,  представивши у своєму складі 48 пауерліфтерів.

Ці змагання надовго запам’ятаються як спортсменам, так і їх глядачам, оскільки вирізнялися гострою та  цікавою боротьбою у всіх вагових категоріях серед різних вікових груп.

У результаті запеклого протистояння команді нашого міста вдалося вибороти перше командне місце у жимі штанги лежачи серед жінок та чоловіків, у пауерліфтингу  - перше місце серед чоловіків та юніорів, друге - серед жінок та третє – серед юніорок та дівчат.

Загалом нашими земляками було  здобуто 25 медалей вищого ґатунку, 10 срібних та 9 бронзових.  Також, Калінкиним Андрієм та Маньком Олегом вперше було виконано норматив кандидата у майстри спорту України.

За підсумками змагань було сформовано команду Донецької області з пауерліфтингу, до складу якої увійшло десять представників м. Бахмут, а саме: Любченко Сергій, Нога Іван, Петрень Євген, Борщевська Альона, Погорєлов Євген, Пономарьов Олександр, Баранов Анатолій, Мокляк Сергій, Васильєв Юрій, Рєзніков Анатолій, які  цього року будуть захищати честь нашого міста на змаганнях національного та міжнародного рівня.

Тож побажаємо спортсменам та їх тренерам подальших успіхів у підкоренні спортивного олімпу.

Бахмутські пауерліфтери – найкращі в Донецької областіБахмутські пауерліфтери – найкращі в Донецької областіБахмутські пауерліфтери – найкращі в Донецької областіБахмутські пауерліфтери – найкращі в Донецької області

Останні статті на сайті