Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

23 червня – олімпійський день

Переглядів: 1802
23.06.2018 - 14:47

Щорічно 23 червня в усьому світі відзначається Міжнародний Олімпійський день (International Olympic Day), в пам'ять про відродження олімпійського руху.

Як і у всій Україні, в Бахмуті наочним прикладом єднання в прихильності олімпійським цінностям є спортивні заходи, що проводяться на протязі року.  Окремо серед них виділяються заходи присвячені Олімпійському дню  – святу, яке дозволяє кожному учаснику відчути себе справжнім олімпійцем, обрати заняття до душі, і, таким чином, долучитися до всесвітнього руху за здоровий спосіб життя. «Олімпійська ідея – жити в мирі, добрі та злагоді – є консолідуючою і актуальною для української нації. І сьогодні спільними зусиллями ми маємо зробити все можливе, щоб цінності олімпізму стали базовими у вихованні підростаючого покоління».(зі слів привітання Володимира Мицика, директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації).  

Яскравий приклад для юних хлопців і дівчат подають спортсмени нашого міста, завдяки всеукраїнським, міжнародним перемогам яких, в Україні знають про Бахмут, а у світі знають про Україну, пишаються її талантами.

З початком літніх канікул на спортивній базі СК "Металург", ДЮК "Дельфін" фахівці міського центру "Спорт для всіх" спільно з учителями, інструкторами, тренерами проводили системну роботу по оздоровленню школярів, присвячені Олімпійському дню,  знайомили їх з різними видами фізичної активності через ознайомчі екскурсії в тренажерні та ігрові зали, показові тренування з різних видів спорту, навчання плаванню, ігрові заняття, естафети, бесіди з провідними спортсменами та тренерами. Це були яскраві та емоційні дні спорту.

«У цей святковий день бажаю всім міцного здоров’я, невичерпної енергії та натхнення задля здійснення творчих задумів, нових життєвих звершень і перемог!» (В. Мицик)

23 червня – олімпійський день23 червня – олімпійський день23 червня – олімпійський день23 червня – олімпійський день23 червня – олімпійський день23 червня – олімпійський день23 червня – олімпійський день23 червня – олімпійський день

Останні статті на сайті