Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Верховна рада України

БАХМУТСЬКИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ПРОВОДИТЬ ТРЕНІНГИ З БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ

Переглядів: 2271
21.06.2018 - 10:32

Бахмутським міським центром зайнятості проводиться системна робота у сприянні розвитку підприємницьких ініціатив. 20 червня відбувся черговий тренінг з бізнес-планування, участь в якому взяли 6 роботодавців та 3 безробітних особи, зацікавлені у започаткуванні власної справи.

Директор Бахмутського міського центру зайнятості Ірина Лещенко розповіла присутнім про сприяння служби зайнятості розвитку малого та середнього бізнесу, проведення постійної інформаційної роботи щодо актуальних грантових програм, можливість отримання консультацій з питань умов участі у них, а також ознайомила учасників заходу з додатковими фінансовими стимулами, які служба зайнятості пропонує роботодавцям, які приймають на роботу зареєстрованих безробітних громадян на нові робочі місця та внутрішньо переміщених осіб на умовах строкових трудових договорів.

Запрошена до участі у тренінгу завідувач сектору ведення державного реєстру фізичних осіб – платників податків Наталя Бережна зосередила увагу присутніх на актуальних питаннях щодо реєстрації підприємницької діяльності, системи оподаткування та порядку подання звітності до податкової інспекції щодо зазначених грантів.

Учасникам тренінгу було презентовано програму Донецької ОДА "Український донецький куркуль", бізнес-гранти, які пропонує «Норвезька рада у справах біженців» та Чеська недержавна гуманітарна організація «Людина в біді», спрямовані на створення та розширення власного бізнесу. Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Олена Сліпцова детально ознайомила присутніх з переліком необхідних документів та умовами щодо участі в програмі "Український донецький куркуль", розповіла про напрямки діяльності, на які спрямоване фінансування проекту, а також зауважила, що цього року, за умовами конкурсу, бізнес-проекти повинні містити інноваційні ідеї. На зустрічі були порушені питання щодо прав та обов’язків роботодавців, подання повідомлення про прийняття працівників на роботу, а також питання легалізації зайнятості.

Тренінги з бізнес-планування, на яких можна дізнатися про акутальні грантові програми підтримки приватного бізнесу, підвищити рівень обізнаності з питань започаткування та ведення підприємницької діяльності, проходять в Бахмутському міському центрі зайнятості кожну середу з 10-00 до 13-00.

БАХМУТСЬКИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ  ПРОВОДИТЬ ТРЕНІНГИ З БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯБАХМУТСЬКИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ  ПРОВОДИТЬ ТРЕНІНГИ З БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ

Останні статті на сайті