Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Вихованці «Усмішки» відзначили День Конституції України

Переглядів: 1915
15.06.2018 - 15:00

Конституція України – це найголовніший державний документ, який захищає права і свободи всіх громадян нашої країни. Святкування Дня Конституції України вже не просто данина традиції, а можливість проявити силу патріотизму, гідно оцінити зусилля і втрати, з якими наші предки відстоювали суверенітет і цілісність території нашої держави.

У пришкільному таборі «Усмішка» Бахмутського НВК №11 відбувся захід, присвячений 28 червня. Під час виховного заходу «Знайомимося з Конституцією України» вихованці мовного загону дізналися, що це єдине державне свято, прописане в самій Конституції, а саме у статті 161.

Бібліотекар НВК Інесса Заворотня організувала у шкільній бібліотеці інтерактивну лекцію та виставку літератури «Права людини та дитини».

Для вихованців 1 та 2 загонів вихователі провели конкурс малюнків «Мої права в Конституції України», а для дітей 3 і 4 загонів учитель художнього мистецтва Валентина Мишинська запропонувала конкурс малюнків на асфальті «Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава».

Під час заходу учні не тільки уважно слухали інформацію, а були й активними співучасниками розмови, вони розповідали про Гімн, Прапор та Герб України, права та обов’язки всіх громадян нашої держави.

Вихованці «Усмішки» відзначили День Конституції УкраїниВихованці «Усмішки» відзначили День Конституції України