Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

ExportUA

Відпочинок у мовному загоні пришкільного майданчику Бахмутського НВК №11

Переглядів: 2323
08.06.2018 - 15:41

Завдання мовного табору - показати дітям інший, відмінний від шкільного стиль викладання, де акцент робиться на практичну частину і знання, які можна застосувати пізніше в різних областях. Саме через таку діяльність вихованці  істотно поширюють свій світогляд і дізнаються багато нового.

У мовному загоні пришкільного майданчика Бахмутського НВК №11 діти мають можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати знання в різних формах діяльності (спортивних змаганнях, театральних виставах, проектних роботах). Відпочинок у мовному загоні допоможе дітям розкрити свої таланти та отримати досвід спілкування іноземною мовою.

Перший день у мовному загоні діти розпочали зі знайомства та створення назви загону, девізу та пісні. Діти довго міркували над девізом загону, врешті обрали креативний: «We are faster than WiFi», що українською означає «Ми швидше, ніж вай фай».

У таборі учні із задоволенням грали у різні ігри, співають пісні і виконують цікаві завдання. Їм дуже сподобалося працювати над англійською лексикою за допомогою спеціального парашута - учні вже опрацювали теми: «Цифри», «Тварини», «Одяг», «Їжа», «Школа».

Школярам подобається відпочивати в мовному загоні НВК №11.

У мовному загоні пришкільного майданчика Бахмутського НВК №11 діти мають можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати знання в різних формах діяльності (спортивних змаганнях, театральних виставах, проектних роботах). Відпочинок у мовному загУ мовному загоні пришкільного майданчика Бахмутського НВК №11 діти мають можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати знання в різних формах діяльності (спортивних змаганнях, театральних виставах, проектних роботах). Відпочинок у мовному заг

Останні статті на сайті