Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Весело проводять час вихованці табору «Веселка» у Бахмутській ЗОШ №5

Переглядів: 1466
31.05.2018 - 16:26

Традиційно влітку школи міста відкривають двері для малечі, яка із задоволенням відвідує пришкільні табори, що працюють на базі закладів освіти.

Так, 29 травня на базі Бахмутської школи №5 почав функціонувати пришкільний табір із денним перебуванням «Веселка», у якому оздоровляться 98 школярів молодшої вікової категорії. Серед вихованців за бюджетні кошти відвідують табір 7 учнів, що мають статус дітей, позбавлених батьківського піклування, також 4 дитини, серед яких 1 дитина – інвалід, 1 дитина, яка втратила годувальника, 1 дитина, що виховується матір’ю одиначкою, 1 дитина із багатодітної родини відвідують табір за спонсорські кошти батьків.

Дозвілля учнів різнопланове, насичене, воно відображене у планах роботи пришкільного табору. Так, 30 травня  відбулося спортивне свято «Весела ромашка».  Протягом заходу діти виконували багато  рухливих ігор, брали участь у веселих естафетах, спілкувалися на тему здорового способу життя. Свято було незабутнім, проте попереду ще багато цікавого та корисного!

Весело проводять час вихованці табору «Веселка»  у Бахмутській ЗОШ №5Весело проводять час вихованці табору «Веселка»  у Бахмутській ЗОШ №5