Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

День відкритих дверей у роботодавця

Переглядів: 1411
29.05.2018 - 11:38

25 травня 2018 року за сприяння Бахмутського міського центру зайнятості відбувся День відкритих дверей на виробництві у ФОП Озімай А.В.

На зустріч з підприємцем були запрошені особи з числа зареєстрованих безробітних, які за своїми професійними компетенціями відповідають профілю підприємства. Підприємство займається виготовленням, встановленням та продажем виробів з граніту і бетону та має потребу в підсобних робітниках. Між роботодавцем та службою зайнятості існують давні партнерські стосунки, за направленням Бахмутського МЦЗ на підприємство раніше було працевлаштовано дві особи на вакансії бетоняра та продавця непродовольчих товарів.

День відкритих дверей розпочала директор Бахмутського міського центру зайнятості Ірина Лещенко, представивши роботодавця, та проінформувала про поширення нових форм роботи щодо сприяння зайнятості безробітним з використанням  сучасних інновацій, зокрема щодо можливостей дистанційного навчання, зйомки відеорезюме, відео-презентацій роботодавців, відео-вакансій, проведення онлайн-співбесід з роботодавцем, тощо. Приватний підприємець Анатолій Озімай ознайомив громадян із особливостями виробництва та асортиментом продукції, що виробляється, надав інформацію щодо умов та системи оплати праці, режиму роботи, та обладнання, яке використовується на підприємстві. Роботодавець розповів, що для обробки каменю використовуються такі  способи, як шліфовка, поліровка, оброблення «під скол». Також підприємство надає послуги з доставки та встановлення виробів.

В результаті проведених співбесід під час заходу одній особі запропоновано пройти стажування на виробництві, проте інші також не залишилися без уваги, адже їх резюме поповнили кадровий резерв роботодавця.

25 травня 2018 року відбувся День відкритих дверей на виробництві у ФОП Озімай А.В. На зустріч з підприємцем були запрошені особи, які за своїми професійними компетенціями відповідають профілю підприємства