Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Урядовий портал

Переможці чемпіонату України

Переглядів: 2117
29.05.2018 - 11:30

У травні м. Суми приймало спортсменів з 16 областей України, 157 учасників взяли участь у Чемпіонаті України на подовжених дистанціях зі спортивної радіопеленгації.

П’ять  спортсменів, на чолі з беззмінними керівниками, завдяки яким цей вид спорту в нашому місті розвивається на високому рівні МСМКУ Смирновим А.В. та МС СРСР Науменко В.С представляли наше місто.

З метою набору залікових балів була сформована команда Ч-40 (чоловіки 40 років ). Молодші спортсмени -  змагалися в особистому заліку.

У перший день змагань  вправа  - радіо орієнтування у  пойме річки Псел і перші медалі: Бумар Олексій -1 місце, Смирнов А.В,  Бритченко Валерія - 2 місце, команда     Ч-40 - 2 місце.

Другий день змагань, класична дистанція 144 мГц  9 км, дощ,  зарослі 80%, овражно – балочна місцевість з перепадами висот до 90 метрів. В особистому заліку 2 місце – Смирнов А.В, Бритченко Валерія, 3 м – Бумар Олексій. Команда Ч-40 - 2 місце.

Третій  день змагань спринт 3 км. . Особистий залік : 2-м - Бумар Олексій, 4-м Смирнов А.В,  команда Ч-40 - трете місце. 

Останній день змагань -  класична дистанція 3.5 мГц  10 км, зарослі 70 % , овражно – балочна місцевість з перепадами висот до 110 метрів, жара.  Результат цього дня у наших спортсменів: Бритченко Валерія 1 місце, Смирнов А.В. 1 місце, Бумар Олексій 2 місце, команда Ч-40 посіла перше місце.

Вітаємо спортсменів та тренерів і бажаємо нових  перемог!

У травні м. Суми приймало спортсменів з 16 областей України, 157 учасників взяли участь у Чемпіонаті України на подовжених дистанціях зі спортивної радіопеленгації. У травні м. Суми приймало спортсменів з 16 областей України, 157 учасників взяли участь у Чемпіонаті України на подовжених дистанціях зі спортивної радіопеленгації. У травні м. Суми приймало спортсменів з 16 областей України, 157 учасників взяли участь у Чемпіонаті України на подовжених дистанціях зі спортивної радіопеленгації. У травні м. Суми приймало спортсменів з 16 областей України, 157 учасників взяли участь у Чемпіонаті України на подовжених дистанціях зі спортивної радіопеленгації. У травні м. Суми приймало спортсменів з 16 областей України, 157 учасників взяли участь у Чемпіонаті України на подовжених дистанціях зі спортивної радіопеленгації. У травні м. Суми приймало спортсменів з 16 областей України, 157 учасників взяли участь у Чемпіонаті України на подовжених дистанціях зі спортивної радіопеленгації. У травні м. Суми приймало спортсменів з 16 областей України, 157 учасників взяли участь у Чемпіонаті України на подовжених дистанціях зі спортивної радіопеленгації. У травні м. Суми приймало спортсменів з 16 областей України, 157 учасників взяли участь у Чемпіонаті України на подовжених дистанціях зі спортивної радіопеленгації. У травні м. Суми приймало спортсменів з 16 областей України, 157 учасників взяли участь у Чемпіонаті України на подовжених дистанціях зі спортивної радіопеленгації.

Останні статті на сайті