Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 98 гостей.

Донецька обласна рада

Парад навчальних і творчих досягнень учнів Бахмутської школи №2 «Шкільна галактика»

Переглядів: 1333
21.05.2018 - 14:35

У Бахмутській загальноосвітній школі №2 відбулося свято довгоочікуваний Парад навчальних і творчих досягнень учнів у 2017-2018 навчальному році «Шкільна галактика».

На церемонії вручення нагород вітали учнів школи, які досягли високих результатів у навчанні, спорті, творчості та педагогів, чия праця й професіоналізм не дозволяють школі стояти на місці, а рухають її вперед.

Слова вдячності прозвучали й присутнім батькам, які не тільки виховали гідних дітей, але й самі беруть активну участь у житті школи.

Традиції не руйнуються. Зірки незмінні. Талановиті діти змінюються, але рік від року, в теплий весняний день вчителі, діти та батьки зберуться, щоб знову подивитися на зірок і зірочок школи №2.

У Бахмутській загальноосвітній школі №2 відбулося свято довгоочікуваний Парад навчальних і творчих досягнень учнів у 2017-2018 навчальному році «Шкільна галактика». У Бахмутській загальноосвітній школі №2 відбулося свято довгоочікуваний Парад навчальних і творчих досягнень учнів у 2017-2018 навчальному році «Шкільна галактика». У Бахмутській загальноосвітній школі №2 відбулося свято довгоочікуваний Парад навчальних і творчих досягнень учнів у 2017-2018 навчальному році «Шкільна галактика». У Бахмутській загальноосвітній школі №2 відбулося свято довгоочікуваний Парад навчальних і творчих досягнень учнів у 2017-2018 навчальному році «Шкільна галактика». У Бахмутській загальноосвітній школі №2 відбулося свято довгоочікуваний Парад навчальних і творчих досягнень учнів у 2017-2018 навчальному році «Шкільна галактика». У Бахмутській загальноосвітній школі №2 відбулося свято довгоочікуваний Парад навчальних і творчих досягнень учнів у 2017-2018 навчальному році «Шкільна галактика». У Бахмутській загальноосвітній школі №2 відбулося свято довгоочікуваний Парад навчальних і творчих досягнень учнів у 2017-2018 навчальному році «Шкільна галактика».

Останні статті на сайті