Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Презедент України

«Кто сказал, что нужно бросить песни на войне? После боя сердце просит музыки вдвойне...»

Переглядів: 3259
10.05.2018 - 16:46

Той, хто сказав, що, коли стріляють гармати, музи мовчать, напевно, нічого не знав про війну. Тому що війну виграють не тільки завдяки чисельній і військовій перевазі, але і в чималому ступені – духовній. А це означає, що на зло всім смертям – жити, любити, співати...

Саме про це і намагалися розповісти учні та викладачі Школи мистецтв міста Бахмута на літературно-музичному заході «Дорогами Перемоги» в міській бібліотеці для дітей, який відбувся напередодні свята Перемоги 8 травня 2018 року.

Під час концерту, у виконанні учнів класу Кольцовой Г.В., Кумейко Е.А., Баєва Я.Е. і Мінаєвої М.М. прозвучали пісні та музика воєнних і повоєнних років, які супроводжувалися цікавою розповіддю співробітників бібліотеки.

Трагічні факти про воєнні події гармонійно перепліталися з музичними номерами, створюючи яскраву картину подій часів Другої світової війни. Діти натхненно грали і співали про дитинство, мрії і, звичайно ж, про мир.

«Кто сказал, что нужно бросить песни на войне? После боя сердце просит музыки вдвойне...»«Кто сказал, что нужно бросить песни на войне? После боя сердце просит музыки вдвойне...»«Кто сказал, что нужно бросить песни на войне? После боя сердце просит музыки вдвойне...»«Кто сказал, что нужно бросить песни на войне? После боя сердце просит музыки вдвойне...»«Кто сказал, что нужно бросить песни на войне? После боя сердце просит музыки вдвойне...»«Кто сказал, что нужно бросить песни на войне? После боя сердце просит музыки вдвойне...»«Кто сказал, что нужно бросить песни на войне? После боя сердце просит музыки вдвойне...»«Кто сказал, что нужно бросить песни на войне? После боя сердце просит музыки вдвойне...»

Останні статті на сайті