Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Засідання шкільного наукового товариства «Пролісок»

Переглядів: 1706
07.05.2018 - 16:38

У Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням відбулося заключне засідання шкільного наукового товариства «Пролісок», у якому взяли участь учні 2–11 класів.

Під час засідання учні захистили свої творчі дослідницькі роботи. Ягло Софія (7–А клас) поділилася досвідом з вирощування кристалів та представила зразки кристалів, які виростила самостійно. Пілюшенко Ольга (3-Б) розповіла про складові мила та продемонструвала відеозаписи свого дослідження – виготовлення мила в домашніх умовах.

Титаренко Кирило (2-А) з’ясував користь пророщеного зерна та провів дослідження з пророщування пшениці. Морозова Анастасія (3-Б)  в роботі «Таємниці слова» поділилася своїми думками з розтлумачення деяких слів.

Краснов Дмитро (4-Б) знається на здоровому харчуванні та вміє визначати кількість вітаміну С в овочах та фруктах експериментальним шляхом. Пузікова Ольга (4-Б) та Глущенко Наталя (5-Б) довели, що глина має цілющі властивості.

Корніясов Євген (6-А) зацікавився можливостями усного рахунку. В роботі «Усно весело рахувати» довів деякі способи усних розрахунків.

Червоний Микита (9-В) опікується екологічними проблемами рідного міста. Він провів дослідження «Стану популяції первоцвітів в м.Бахмут та Бахмутському районі». Калєєва Марина (10-Б) досліджує історичну спадщину. В своїй роботі «Історичні факти Харківської губернії» з’ясувала , яку спадщину залишило своїм потомкам дворянство Слобожанщини.

Базова Лідія (11-Б) в своїй роботі «Розв’язання задач стереометрії за допомогою векторів» продемонструвала способи застосування векторів для розв’язування задач із стереометрії.

Діти продемонстрували знання за даними питаннями, презентували свій досвід на достойному рівні, показали результати досліджень.

Усі учасники  були нагороджені сертифікатами, а найменші – цінними подарунками. Вітаємо учасників засідання шкільного наукового товариства «Пролісок» та бажаємо успіхів!

 

У Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням відбулося заключне засідання шкільного наукового товариства «Пролісок», у якому взяли участь учні 2–11 класів.У Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням відбулося заключне засідання шкільного наукового товариства «Пролісок», у якому взяли участь учні 2–11 класів.У Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням відбулося заключне засідання шкільного наукового товариства «Пролісок», у якому взяли участь учні 2–11 класів.У Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням відбулося заключне засідання шкільного наукового товариства «Пролісок», у якому взяли участь учні 2–11 класів.

Останні статті на сайті