Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Донецька обласна рада

Завершення місячника екологічного виховання в ЗОШ №18

Переглядів: 2024
07.05.2018 - 09:51

У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського завершився місячник екології, оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради.

Квітень у навчальному закладі був насичений різноманітними екозаходами. Так, учні 1-2 класів долучилися до природоохоронної акції «Проліски» та взяли участь у презентації «Подорож до країни первоцвітів». Під час проведення майстер-класу «Першоцвіти – провісники весни» малеча мала змогу потренуватися у виготовленні квітів з паперу. Крім того, школярі презентували свої міні-проекти «Первоцвіти просять захисту», доводили ерудованість та обізнаність з природоохоронних питань, виконували квест «Як зберегти природу».

У 3-4 класах пройшли тематичні виховні години: «Живе обличчя моєї Землі», «З природою живи у дружбі», «Наслідки Чорнобиля». Юні екологи не лише знайомились з інформацією, але й відповідали на питання вікторини «Цікаве природознавство» та грали в еко-ігри «Люби і знай свій рідний край», «Екологічна Піраміда». Усний журнал «Наші пернаті друзі», який провели старшокласники, допоміг школярам отримати необхідні знання та навички з охорони птахів.

Підлітки 5-11 класів також були задіяні у різноманітних еко-заходах. Школярі стали учасниками віртуальних подорожей, тренінгів, круглих столів та майстер-класів з виготовлення виробів зі старих речей в еко-майстерні «Даруємо речам друге життя».

Квітневий екологічний місячник завершився, але сподіваємося, що еко-розвиток та виховання підростаючого покоління буде активно продовжуватися й надалі.

У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського завершився місячник екології, оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради.У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського завершився місячник екології, оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради.У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського завершився місячник екології, оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради.У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського завершився місячник екології, оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради.