Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 137 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Завершився міський конкурс інтегрованих уроків «Учитель – новатор»

Переглядів: 1425
07.05.2018 - 09:47

Відповідно до плану роботи міського методичного кабінету з 19 квітня по 30 квітня 2018 року проходив міський конкурс на кращий конспект інтегрованого уроку «Учитель – новатор», який проводився Управлінням освіти в рамках реалізації проекту «Нова українська школа» Програми розвитку освіти на території м. Бахмута на 2017-2020 роки.

На конкурс було заявлено 15 робіт, виконаних як індивідуально, так і колективно. Представлені конспекти уроків виявилися змістовними, методично підготовленими, з використанням внутрішньо предметних та міжпредметних компонентів інтеграції. Вчителі застосовували прийоми мотивації та заохочення учнів до активної розумової, навчально-пізнавальної діяльності, самостійності та творчості.

Інтеграція предметів була різноманітною: англійська мова і мистецтво, математика і всесвітня історія, українська література і природознавство, хімія, фізика, біологія і географія та інші.

Журі конкурсу, до складу якого входили досвідчені педагоги та методисти міського методичного кабінету, високо оцінили професіоналізм учителів та визначили переможців. Ними стали:

  • у номінації «Основна школа»: переможець Онишко Ольга, ЗОШ №10, лауреати – Єгорова Ірина, Злобіна Дар'я, ЗОШ №5, Стецюк Тетяна, ЗОШ №10, Коваленко Ірина, Цимбал Наталя, ЗОШ №5;
  • у номінації «Старша школа»: лауреати – Махіборода Ірина, ЗОШ №10, Тимошенко Олена, Чухлєбова Олена, НВК №11.
З 19 квітня по 30 квітня 2018 року проходив міський конкурс на кращий конспект інтегрованого уроку «Учитель – новатор» 19 квітня по 30 квітня 2018 року проходив міський конкурс на кращий конспект інтегрованого уроку «Учитель – новатор» 19 квітня по 30 квітня 2018 року проходив міський конкурс на кращий конспект інтегрованого уроку «Учитель – новатор» 19 квітня по 30 квітня 2018 року проходив міський конкурс на кращий конспект інтегрованого уроку «Учитель – новатор»