Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

ExportUA

«Мир Україні» - заходи до Дня пам’яті та примирення

Переглядів: 1535
07.05.2018 - 09:45

У Бахмутській школі №5 з профільним навчанням відбувся фестиваль дитячого малюнку на асфальті «Мир очима дітей», присвяченого Дню пам’яті та примирення. У заході взяли участь наймолодші школярі – учні 2-х та 3-х класів.

У заході не було переможців та переможених, адже всі діти у бажанні жити мирно та у злагоді - одностайні. Тож, вони просто отримали задоволення від процесу малювання та поєднали приємне із корисним – навчання та розвагу на свіжому теплому повітрі.

Крім цього, в школі відбулися уроки мужності «Їх подвиги в пам’яті вічні…», протягом яких класні керівники разом із учнями вшанували пам’ять українців, що відділи життя за волю та гідність України. Вкотре діти перейняли приклади поведінки справжніх патріотів своєї держави. Креативні підходи до організації виховних заходів сприяли вихованню почуття патріотизму та формуванню поваги до історії українського народу. Класний керівник 6-А класу Катерина Цебенко підготувала для учнів інтерактивний захід, протягом якого учні мали змогу на символічних «листах до солдатів» висловити їм подяку та повагу до їх героїчних вчинків.

Країна пам’ятає своїх героїв.

У Бахмутській школі №5 з профільним навчанням відбувся фестиваль дитячого малюнку на асфальті «Мир очима дітей», присвяченого Дню пам’яті та примирення. У заході взяли участь наймолодші школярі – учні 2-х та 3-х класів. У Бахмутській школі №5 з профільним навчанням відбувся фестиваль дитячого малюнку на асфальті «Мир очима дітей», присвяченого Дню пам’яті та примирення. У заході взяли участь наймолодші школярі – учні 2-х та 3-х класів. У Бахмутській школі №5 з профільним навчанням відбувся фестиваль дитячого малюнку на асфальті «Мир очима дітей», присвяченого Дню пам’яті та примирення. У заході взяли участь наймолодші школярі – учні 2-х та 3-х класів.

Останні статті на сайті