Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Озеленення та благоустрій Бахмутської школи №4

Переглядів: 2412
02.05.2018 - 16:16

У рамках  місячника екологічного виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, учні 1 – 9 класів та вчителі вийшли на традиційну толоку з метою благоустрою та прибирання території Бахмутської школи №4 та зони відпочинку «Заріччя».

У результаті спільної праці було впорядковано пришкільну територію: спортивний майданчик, квіткові клумби, прибрана територія навколо приміщення школи. З метою покращення озеленення території зони відпочинку «Заріччя» було висаджено багаторічні та однорічні рослини, розбито декілька клумб з квітами. Сонячна погода та працьовитість учнів забезпечила гарний настрій та ефективну роботу.

Чарівна пора року весна. Вона дарує нам чудеса та широкі можливості, результатами яких діти та їх батьки незабаром будуть милуватися.

У рамках  місячника екологічного виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, учні 1 – 9 класів та вчителі вийшли на традиційну толоку з метою благоустрою та прибирання території Бахмутської школи №4 та зони відпочинку «Заріччя».img-cУ рамках  місячника екологічного виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, учні 1 – 9 класів та вчителі вийшли на традиційну толоку з метою благоустрою та прибирання території Бахмутської школи №4 та зони відпочинку «Заріччя

Останні статті на сайті