Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Донецька обласна рада

Екологічна акція «Чисте подвір’я»

Переглядів: 2380
02.05.2018 - 16:14

На вулицях міста вже гріє весняне сонечко, зеленіють дерева та трава, щебечуть пташки. В цей час у кожної людини підвищується працездатність та просинається бажання робити щось корисне для себе, держави та оточуючого середовища. Так, учні Бахмутської школи №5 також не сидять без діла. Гарна погода – привід для весняної толоки.

За ініціативи учнів 5-11 класів відбулися акції з прибирання шкільної території «Чисте подвір’я» та  розчищення Четверикова струмка «Живи, струмок!». Ініціативу підтримали педагоги та директор школи Вікторія Просяник.

Традиційно для кожного класу було відведено окрему частину території школи, тому кожен клас мав вдосталь роботи. Із року в рік традиційна робота з облаштування струмка, що протікає на території школи, вимагає уваги містян. А учні школи закликають всіх підтримувати цей природний об’єкт в чистоті та сприяти його природному життю.

Погода сприяла роботі школярів, допомагала їм теплим вітерцем та яскравим сонечком. Діти впоралися з визначеними завданнями досить швидко.

За ініціативи учнів 5-11 класів відбулися акції з прибирання шкільної території «Чисте подвір’я» та  розчищення Четверикова струмка «Живи, струмок!».За ініціативи учнів 5-11 класів відбулися акції з прибирання шкільної території «Чисте подвір’я» та  розчищення Четверикова струмка «Живи, струмок!».За ініціативи учнів 5-11 класів відбулися акції з прибирання шкільної території «Чисте подвір’я» та  розчищення Четверикова струмка «Живи, струмок!».

Останні статті на сайті