Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Під гаслом «Побудуй кар’єру з нами»!

Переглядів: 2033
02.05.2018 - 15:28

Понад 500 громадян, серед яких близько 300 зареєстровані безробітні та 100 студентів та школярів, відвідали Ярмарок вакансій для студентської молоді, який 27 квітня 2018 року під гаслом «Побудуй кар’єру з нами» відбувся на центральній площі міста Бахмут. Під час заходу представники 15 роботодавців презентували свої підприємства та спілкувалися із претендентами на вакансії, всього шукачам роботи було представлено понад 250 вакансій на території міста Бахмут та Бахмутського району.

З навчальних закладів у Ярмарку взяли участь Державний вищий навчальний заклад «Артемівський коледж транспортної інфраструктури», Бахмутський індустріальний технікум Державного вищого навчального закладу "Донецький національний технічний університет" та навчально-науковий професійно-педагогічний інститут української інженерно-педагогічної академії. Студенти коледжу транспортної інфраструктури виступили з презентацією свого закладу, провевши танцювальний флешмоб.

Серед  учасників заходу були присутні  представники  підприємств: ПАТ "ЧАСІВОЯРСЬКИЙ ВОГНЕТРИВКИЙ КОМБІНАТ", КП "БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС", ТОВ "БАХМУТ-ХЛІБ", ТОВ "ЗКМ", ТОВ "АРТЕМІВСЬКИЙ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ ЗАВОД", ТОВ НВП "ES ПОЛІМЕР", КП "БАХМУТСЬКИЙ ККП", ПАТ "МАКІЇВСЬКИЙ ЗАВОД МЕТАЛЕВИХ КОНСТРУКЦІЙ" та організацій, які сьогодні мають  потребу в персоналі: АРТЕМІВСЬКА ФІЛІЯ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "СТРАХОВА КОМПАНІЯ АСКО-ДОНБАС ПІВНІЧНИЙ", ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "БАХМУТСЬКА УСТАНОВА ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ (№6)", БАХМУТСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ, БАХМУТСЬКИЙ ВІДДІЛ ГУНП В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ, РЕГІОНАЛЬНА ФІЛІЯ "ДОНЕЦЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ" ПАТ "УКРЗАЛІЗНИЦЯ", ДОНЕЦЬКА ДИРЕКЦІЯ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "УКРПОШТА" ТА СУПЕРМАРКЕТ «СІЛЬПО». До роботодавців протягом заходу звернулись 320 шукачів роботи, 42 з них - виявили бажання зустрітися із роботодавцями безпосередньо на підприємствах.

Також на Ярмарку було представлено близько 600 вакансій  наданих роботодавцями поблизу розташованих міст Донецької області – Костянтинівка, Краматорськ, Слов’янськ, Дружківка та інших.

В ході заходу учасники Ярмарку мали змогу ознайомитися з послугами служби зайнятості, інноваційними напрацюваннями Донецької обласної служби зайнятості, серед яких: дистанційне навчання, зйомки відеорезюме, відео-презентації роботодавців, відео-вакансії, проведення онлайн-співбесід з роботодавцем. Працював сектор самостійного пошуку роботи з інформацією про вільні робочі місця. Шукачі роботи також отримували консультації спеціалістів щодо професійної підготовки, сприяння працевлаштуванню, додаткових гарантій зайнятості окремим категоріям безробітних, передбачених чинним законодавством та сприяння їх працевлаштуванню.

Понад 500 громадян, серед яких близько 300 зареєстровані безробітні та 100 студентів та школярів, відвідали Ярмарок вакансій для студентської молоді, який 27 квітня 2018 року під гаслом «Побудуй кар’єру з нами» відбувся на центральній площі міста Бахмут. Понад 500 громадян, серед яких близько 300 зареєстровані безробітні та 100 студентів та школярів, відвідали Ярмарок вакансій для студентської молоді, який 27 квітня 2018 року під гаслом «Побудуй кар’єру з нами» відбувся на центральній площі міста Бахмут. Понад 500 громадян, серед яких близько 300 зареєстровані безробітні та 100 студентів та школярів, відвідали Ярмарок вакансій для студентської молоді, який 27 квітня 2018 року під гаслом «Побудуй кар’єру з нами» відбувся на центральній площі міста Бахмут. Понад 500 громадян, серед яких близько 300 зареєстровані безробітні та 100 студентів та школярів, відвідали Ярмарок вакансій для студентської молоді, який 27 квітня 2018 року під гаслом «Побудуй кар’єру з нами» відбувся на центральній площі міста Бахмут. Понад 500 громадян, серед яких близько 300 зареєстровані безробітні та 100 студентів та школярів, відвідали Ярмарок вакансій для студентської молоді, який 27 квітня 2018 року під гаслом «Побудуй кар’єру з нами» відбувся на центральній площі міста Бахмут.