Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«Квітнева казка кіно»

Переглядів: 1917
02.05.2018 - 14:32

Похід до кінотеатру – це завжди свято, яскраві враження та позитивний настрій. Вже не перший рік адміністрація Школи мистецтв міста Бахмута та керівництво Концертно-розважального центру «Перемога» організовують для учасників творчих колективів Школи і переможців конкурсів різних рівнів благодійну акцію з переглядом кінофільму.

28 квітня 2018 року кінозал розважального центру у черговий раз гостинно запросив 300 дітлахів та їх викладачів.

Присутніх привітали директор Школи мистецтв міста Бахмут Гринь Є.В. і директор розважального центру «Перемога», депутат Бахмутської міської ради Лещінер В.H. В рамках заходу відбулось нагородження кращих учнів, які за підсумками року, за високі досягнення у навчанні, конкурсній та концертній діяльності отримали Подяки Школи мистецтв. Подарунками для всіх стали: кінофільм «Месники», смачні солодощі, а також музичні номери у виконанні учениці Школи Крилової Ніколь. З 3-Д окулярами і чудовим настроєм дорослі та діти вирушили в захоплюючий світ фантазії та пригод. Ми щиро дякуємо нашому багаторічному партнеру – адміністрації розважального центру «Перемога» за підтримку талановитих дітей та подаровані яскраві емоції!

Сподіваємось, що добра традиція проведення спільних заходів і надалі будуть нести радість і задоволення нашим дітям.

Вже не перший рік адміністрація Школи мистецтв міста Бахмута та керівництво Концертно-розважального центру «Перемога» організовують для учасників творчих колективів Школи і переможців конкурсів різних рівнів благодійну акцію з переглядом кінофільму. Вже не перший рік адміністрація Школи мистецтв міста Бахмута та керівництво Концертно-розважального центру «Перемога» організовують для учасників творчих колективів Школи і переможців конкурсів різних рівнів благодійну акцію з переглядом кінофільму. Вже не перший рік адміністрація Школи мистецтв міста Бахмута та керівництво Концертно-розважального центру «Перемога» організовують для учасників творчих колективів Школи і переможців конкурсів різних рівнів благодійну акцію з переглядом кінофільму. Вже не перший рік адміністрація Школи мистецтв міста Бахмута та керівництво Концертно-розважального центру «Перемога» організовують для учасників творчих колективів Школи і переможців конкурсів різних рівнів благодійну акцію з переглядом кінофільму. Вже не перший рік адміністрація Школи мистецтв міста Бахмута та керівництво Концертно-розважального центру «Перемога» організовують для учасників творчих колективів Школи і переможців конкурсів різних рівнів благодійну акцію з переглядом кінофільму. Вже не перший рік адміністрація Школи мистецтв міста Бахмута та керівництво Концертно-розважального центру «Перемога» організовують для учасників творчих колективів Школи і переможців конкурсів різних рівнів благодійну акцію з переглядом кінофільму. Вже не перший рік адміністрація Школи мистецтв міста Бахмута та керівництво Концертно-розважального центру «Перемога» організовують для учасників творчих колективів Школи і переможців конкурсів різних рівнів благодійну акцію з переглядом кінофільму. Вже не перший рік адміністрація Школи мистецтв міста Бахмута та керівництво Концертно-розважального центру «Перемога» організовують для учасників творчих колективів Школи і переможців конкурсів різних рівнів благодійну акцію з переглядом кінофільму. Вже не перший рік адміністрація Школи мистецтв міста Бахмута та керівництво Концертно-розважального центру «Перемога» організовують для учасників творчих колективів Школи і переможців конкурсів різних рівнів благодійну акцію з переглядом кінофільму.

Останні статті на сайті