Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Зустріч зі студентами Горлівського ін’язу

Переглядів: 1051
27.04.2018 - 10:21

Учні 8-А, 10-А, 11-А класів Бахмутського НВК №11 відвідали громадський клуб «Ін’яз збирає друзів». Для учнів шкли-ліцею викладачі вишу запропонували цікаві заходи, які мали на меті допомогу випускникам та майбутнім випускникам у виконанні аудіювання англійською мовою та пізнанні індивідуальних особливостей юнаків та дівчат.

Зустріч розпочалася з інтерактивного тренінгу з аудіювання «Я вмію слухати» під керівництвом доцента кафедри германської філології Романа Ситняка. Учні не лише спробували свої сили у виконанні завдань з аудіювання, а ще й мали змогу перевірити й обговорити правильні відповіді разом із викладачем, з’ясовуючи всі можливі непорозуміння. На тренінгу було приділено увагу особливостям виконання контрольних завдань із читання. Після виконання завдань з аудіювання та читання англійською мовою учні продовжили своє занурення в освітній процес вишу й охоче брали участь у всіх вправах психологічного тренінгу «Пізнай себе», який цікаво і вміло провела досвідчений психолог, старший викладач кафедри психології та педагогіки Тетяна Борозенцева.

Під час чаювання і спілкування зі студентською радою інституту випускники мали змогу дізнатися з перших вуст усі подробиці студентського життя.

Під час святкового концерту старший викладач кафедри германської філології продемонструвала запрошеним гостям, наскільки легко можна читати і запам’ятовувати німецькі слова. Переконати ж школярів у цьому їй допомогли студенти І курсу, які заспівали відому пісеньку-лічилку «Eins, zwei, Polizei», чим викликали бурхливі оплески присутніх.

Цікаві майстер-класи з іспанської та французької мов, дозволили учням зрозуміти, що навколо нас багато слів запозичених з французької мови, а іспанська не така вже й важка мова у вивченні.

Учні залишились задоволеними та зрозуміли, на що необхідно звертати увагу при вивченні іноземних мов.

Учні 8-А, 10-А, 11-А класів Бахмутського НВК №11 відвідали громадський клуб «Ін’яз збирає друзів».Учні 8-А, 10-А, 11-А класів Бахмутського НВК №11 відвідали громадський клуб «Ін’яз збирає друзів».

Останні статті на сайті