Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

ExportUA

Міжнародний День англійської мови в школі №5 м.Бахмута

Переглядів: 1819
26.04.2018 - 08:26

23 квітня з нагоди відзначення Міжнародного Дня англійської мови в Бахмутській школі №5 було проведено єдиний урок англійської мови, присвячений дню народження великого світового генія Уільяма Шекспіра.

Захід було організовано для учнів 7- А класу вчителем іноземної мови Іриною Чудаковою та протягом уроку діти дізналися цікавих і не всім відомих фактів з життя митця.

Учні приділили велику увагу театру Шекспіра, що розташований у Лондоні, обговорили його репертуар та історію будівлі, а також роль У.Шекспіра у його відновленні та розвитку. Треба зазначити, що всі учні школи взяли участь у виставці стіннівок, присвяченій цій події. Адже твори Шекспіра вони читають і переглядають у нас мільйони їх екранізацій і кожного разу в них знаходять нове багатство слова поета і драматурга.

Не одне сторіччя відділяє нас від того часу, коли жив і творив геніальний Уільям Шекспір. Його творчість вічно хвилює нас своєю досконалістю і людяністю. Шекспір завжди з нами, із покоління в покоління.

23 квітня з нагоди відзначення Міжнародного Дня англійської мови в Бахмутській школі №5 було проведено єдиний урок англійської мови, присвячений дню народження великого світового генія Уільяма Шекспіра.23 квітня з нагоди відзначення Міжнародного Дня англійської мови в Бахмутській школі №5 було проведено єдиний урок англійської мови, присвячений дню народження великого світового генія Уільяма Шекспіра.23 квітня з нагоди відзначення Міжнародного Дня англійської мови в Бахмутській школі №5 було проведено єдиний урок англійської мови, присвячений дню народження великого світового генія Уільяма Шекспіра.

Останні статті на сайті